Timūras kviečia palydėti metus su garsiausiu metų hitu „Tuti tuti ta“

Jau šiandien, paskutinę 2013-ųjų metų dieną, 23.00 val. prie „Lietuvos ryto“ televizijos ekranų palydėti senuosius ir sutikti naujuosius kviečia juokdarys Timūras Augucevičius. Eteryje – apdovanojimai „Veidrodis 2013“, kurių metu specialios statulėlės bus įteiktos tautos išrinktiesiems septyniose nominacijose.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 31, 2013, 2:35 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:21 PM

Kiekvienoje jų – „Įvykis 2013“, „Politikas 2013“, „Mokslas 2013“, „Kultūra 2013“, „Kriminalas 2013“, „Sportas 2013“ ir „Gėda 2013“ – varžėsi po keturis kandidatus, tačiau tik vienam bus įteiktas specialus apdovanojimas.

Tiesa, pasak apdovanojimų sumanytojo T. Augucevičiaus ne visi išdrįso priimti statulėles iš pačio „Žinių naujienų“ vedėjo rankų. „Tačiau Naujųjų metų laidoje bus daug magijos, tad visos statulėlės, kaip ir pridera, pasieks savininkus. Laida bus juokinga ir komiška – jos metu vis ieškosiu būdų, kaip pasiekti tuos, už kuriuos balsavo tauta. O ne visi tie laimėtojai kažkodėl man išdrįs pažiūrėti į akis...“ – apdovanojimų filmavimo užkulisiais dalinasi jų autorius.

Paskutinius laidos štrichus šiuo metu dėliojantis Timūras neslepia, kad „Lietuvos ryto“ televizijos žiūrovams paruošė labai daug geros ir juokingos medžiagos, tačiau vis dar suka galvą, kaip sutilpti į vienos valandos trukmės laidą.

Na, o desertui kas? „Klausiate, kas desertui? Desertui – žymiausio šių metų hito „Tuti tuti ta“ dar niekur netransliuota versija, kurią atliks gyva grupė. Per daug neatvirausiu, tačiau roko mėgėjams ji tikrai patiks“, – intriguoja naujosios kartos komikas.

Iškilminga apdovanojimų „Veidrodis 2013“ teikimo ceremonija – jau šiandien, gruodžio 31-ąją, 23.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.