„Lietuvos balso“ nugalėtojas P.Bagdanavičius tikėjosi finalinėje dvikovoje susigrumti su Dagna

„Būti nugalėtoju – didelis įvertinimas. Kai man įteikė prizą – netekau amo. Savo sėkme negaliu patikėti iki šiol“, – iškart po „Lietuvos balso“ finalo kalbėjo jo nugalėtojas Paulius Bagdanavičius. Aplenkęs į finalą taip pat patekusią Moniką Linkytę vaikinas iškovojo ne tik geriausiojo vardą, bet ir solidų 100 tūkst. litų vertės prizą. Už visą šią sumą jis gavo LNK televizijos eterio ir šeštadienį televizijos žiūrovams surengs savo solinį koncertą.

Grupės „el Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius - projekto nugalėtojas.<br>D.Umbraso nuotr.
Grupės „el Fuego“ narys Paulius Bagdanavičius - projekto nugalėtojas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jan 1, 2014, 11:08 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:24 AM

Paklaustas, kokią vietą jis tikėjosi užimti, Paulius tik kukliai gūžčiojo pečiais. „Nieko negalvojau ir nieko nesitikėjau“, – tikino jis ir net išsidavė, jog viso projekto metu favorite laikė projekto dalyvę Dagną. „Buvau garantuotas, kad ji bus tarp dviejų geriausiųjų, todėl tai, kad į finalą išėjome mes su Monika – mane kiek nustebino“, – sakė jis.

Net 78 proc. balsų gavęs Paulius daugelį žiūrovų papirko įspūdingu tenoru ir, kaip pats sako, paprastu nuoširdumu. Tačiau LNK atstovai merkdami akį užsiminė, kad Paulius turi labai gerbėjų, ypač moterų, kurios savo balsus atidavė būtent šiam vaikinui. „Turiu tų draugų... Bet man gal padėjo tai, kad dar tuomet, kai važinėjau po Lietuvą su grupe „el Fuego“ į koncertus rinkdavosi daug moterų. Gal jos prisidėjo prisidėjo prie šio balsavimo“, – šypsodamasis sakė Paulius.

Sužinojęs, kad pateko į antrąjį finalo etapą pirmiausia jis mintyse sau pasakė, kad jaudulys - ne draugas ir tikrai nepadės, todėl labiausiai stengiausi galvoti apie pačią dainą ir meldėsi, kad nepamirštų žodžių. „Laiko pasiruošti finalui buvo labai nedaug. O dar pats finalas vyko Sausio 1-ąją... Vienu metu net norėjau, kad viskas greičiau baigtųsi, buvau iš tikrųjų pavargęs“, – portalui lrytas.lt pasakojo Paulius.

Tiesa, atlikėjas Naujuosius pasitiko ramiai. Kaip pats sako – nešventė visai, o sėdėjo ir kartojosi dainų tekstus. „Draugai išvažiavo į sodybą, tėvai – Marijampolėje, o aš sėdėjau vienas ir kartojausi žodžius. Labai jaudinausi, todėl apie jokius balius net nesinorėjo galvoti“, – sakė projekto laimėtojas.

Paulius prisipažino kartą jau buvo atsidūręs situacijoje, kai dainos viduryje pamiršo tekstą. Tačiau scenos žmogus nebūtų geras artistas, jei nesugebėtų suktis iš situacijos – tąkart jis posmą sudainavo iš visai kitos dainos. Laimei, niekas tuomet jo klaidos nepastebėjo. „Tuomet gavau kritikos, kad dainuoju užmerktomis akimis, o žvilgsnis – nusuktas. Negalėjau atsimerkti, nes kitaip būčiau užmiršęs tekstą“, – atviravo projekto laimėtojas.

Dalyvaujant „Lietuvos balse“ Pauliui sunkiausia buvo įveikti kamerų baimę. „Anksčiau prieš einant į sceną dėl streso man padidėdavo rūgštingumas, nebegalėdavau padainuoti, tačiau šį kartą su tuo susitvarkiau“, – pasakojo jis.

Pasibaigus projektui Paulius ir toliau ketina dainuoti, o artimiausiu metu - susigriebti ir pasinerti į studijas Anglijoje. Ten jis ketina mokytis klasikinio vokalo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.