„Lietuvos balso“ nugalėtoju tapo ir 100 tūkst. litų vertės prizą laimėjo P.Bagdanavičius

Naujieji metai LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyviams – dviguba šventė. Trečiadienio vakarą Vilniaus Teatro arenoje vyksta didysis superinalas, kuriame dėl nugalėtojo titulo varžosi keturi daugiausiai mokytojų ir televizijos žiūrovų simpatijų per visą projektą pelnę dalyviai – Goda Sasnauskaitė, Dagna Kondratavičiūtė, Paulius Bagdanavičius ir Monika Linkytė. Tiesa, pasibaigus pirmajam etapui jų liko tik du – į dvikovą stojo M.Linkytė ir P.Bagdanavičius. Galiausiai nugalėtoju kone vienbalsiai buvo pripažintas vienintelis finale likęs vaikinas.

Pauliui prizą įsteigė projekte jo mokytoju buvęs A.Valinskas.<br>D.Umbraso nuotr.
Pauliui prizą įsteigė projekte jo mokytoju buvęs A.Valinskas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2014-01-01 18:48, atnaujinta 2018-02-18 01:24

Jam atiteko įspūdingas prizas - LNK televizijos eteris už 100 tūkst. litų, solinis koncertas, dvejų metų kontraktas su „Show Makers“ talentų agentūra ir singlas, kurį galingiausiam balsui įrašys „Global Music & Talent Agency“. Prizą jam įteikė projekte jo mokytoju buvęs Arūnas Valinskas. Sveikindamas nugalėtoją scenos vilkas linkėjo jam nenustoti dirbti ir toliau tobulėti. Pasak jo, toks titulas - įpareigoja.

Ir nors televizijos studijoje dažniau girdėjosi M.Linkytei, o ne P.Bagdanavičiui skirti šūkiai, merginai teko užimti garbingą antrąją vietą. Mergina tikino, kad dalyvavimas projekte ir galimybė varžytis superfinale jai yra jau savaime yra didelis laimėjimas, todėl pralaimėjusi ji nesijaučia.

Finalinėje kovoje, priešingai nei ankstesnėse kovose, dalyvių mokytojų Donato Montvydo, Merūno Vitulskio, Katažinos Nemycko ir Ingos bei Arūno Valinskų balsai įtakos neturi. Už nugalėtoją savo balsą atiduoti gali televizijos žiūrovai. Už savo favoritus jie galėjo balsuoti jau nuo sekmadienio vakaro.

Vakaro staigmena tapo Egidijaus Dragūno ir grupės "Sel" pasirodymas. Į sceną atlikėjas žengė ne vienas - su kuo kartu dainą "Tavo akyse" atliko projekto dalyvė Dagna.

Pirmoji į sceną žengė balsingoji G.Sasnauskaitė. Energingą kūrinį atlikusi mergina sulaukė teisėjų palaikymo. D.Montvydas džiaugėsi savo mokinės sėkme. Pasak jo, mergina nuo projekto pradžios labai patobulėjo ir plačia koja pažengė į priekį. „Esi paprasta, tačiau tuo pačiu esi ir stebuklas“, – komplimentų atlikėjai negailėjo M.Vitulskis. Jam pritarė ir I.Valinskienė. Pasak jos, Goda – labai natūrali ir organiška, o tai scenoje pasitaiko gana retai. Ragindama palaikyti projekto dalyvę žodį tarė ir K.Nemycko. Ji prisiminė dar pirmas projekto laidas, kai nesudvejojusi paspaudė lemtingą mygtuką, leidžianti merginai patekti į tolimesnį etapą.

Įspūdingu tenoru žavintis P.Bagdanavičius dar kartą įrodė, kad jis vertas finalo. Valinskų mokiniu projekte buvęs vaikinas scenoje jautėsi ir atrodė kaip tikras profesionalas. „Džiaugiuosi, kad yra nerealus žmogus, su kuriuo galiu padiskutuoti apie dainavimą“, – vaikiną gyrė M.Vitulskis. Tuo tarpu atlikėjo mokytoju viso projekto metu buvęs A.Valinskas Pauliaus tėčiui palinkėjo pajausti tai, ką jis šiuo metu jaučia. Pasak jo, tėtis tikrai turi kuo didžiuotis.

M.Vitulskio mokinė Dagna – viena iš projekto lyderių. Sau ypač reikli ir aukštus reikalavimus kelianti mergina kiekvienoje laidoje stengėsi pasirodyti taip, kad tiek komisijos nariai, tiek televizijos žiūrovai neturėtų prie ko prikibti. Įspūdingą numerį finalinėje laidoje pristačiusi Dagna ir šįkart neliko nepastebėta. „Tu esi scenos aristokratė, scenos karalienė“, – komplimentų balsingai merginai negailėjo A.Valinskas.

D.Montvydo mokinė M.Linkytė – ketvirtoji projekto finalininkė. Jos pasirodymas itin sužavėjo komisijos narius, jie merginai negailėjo gražių žodžių. Ne vienas jų paniro į sentimentus: M.Vitulskis prisiminė akimirkas, kai Monika tik žengė pirmuosius žingsnius. Pasak jo, smagu matyti, kaip tuomet kukli ir paprasta megaičiukė užaugo ir su kiekvienu pasirodymu scenoje jaučiasi vis drąsesnė, stebina profesionalumu. „Tu verta finalo“, – patikino D.Montvydas ir paėmęs į rankas mikrofoną drauge su atlikėja užtraukė dar vieną dainą.

Su projekto finalistais kartu sudainavo ir kiti komisijos nariai. Programą paįvairino ir mokytojo ir mokinio duetas, kurį sudarė I.Valinskienė ir jos mokinys P.Bagdanavičius.

Po pirmosios rungties dviem, mažiausiai žiūrovų balsų surinkusiems dalyviams, teko atsisveikinti su projektu - į finišo tiesiąją išėjo tik du, labiausiai nugalėtojo vardo verti atlikėjai - daugiausia žiūrovų palaikymo sulaukęs P.Bagdonavičius ir balsingoji M.Linkytė. Paaiškėjus finaliniam dvejetui visi balsavimo rezultatai buvo anuliuoti, o žiūrovų simpatijos pradėtos skaičiuoti iš naujo. Laimė šįkart nusišypsojo Pauliui - jis buvo pripažintas geriausiu projekto dalyviu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.