Atlikėjai Dagnai - išskirtinis E.Dragūno dėmesys

Ne paslaptis, kad dainininkas Egidijus Dragūnas tituluojamas vienu populiariausių Lietuvos muzikos scenos atlikėjų. Apie galimybę drauge su kuo pasirodyti scenoje svajoja ne viena mergina. LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ dalyvei Dagnai pasisekė – drauge su E.Dragūnu ji pradėjo finalinį projekto koncertą. Jie drauge sudainavo „Sel“ dainą „Tavo akyse“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2014, 7:43 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:24 AM

Paklausta, koks jausmas žengti į sceną drauge su populiarumo nestokojančiu atlikėju Dagna plačiai šypsodamasi tik ištarė: „Puikus“. Tiesa, vėliau aikčiodama pridūrė, kad bendras numeris su E.Dragūnu jai įsimins ilgam.

Trečiadienio vakarą „Lietuvos balso“ dalyviai varžosi dėl nugalėtojo titulo, todėl žiūrovų balsai jiems – itin svarbūs. E.Dragūnas paragino visus palaikyti žaviąją tamsiaplaukę, o visiems ambicijų nestokojantiems atlikėjams palinkėjo daugiau dirbti. Pasak jo, tik daug dirbant galima pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Pirmos vietos laimėtojo laukia įspūdingas prizas - LNK televizijos eteris už 100 tūkst. lt, solinis koncertas, dvejų metų kontraktas su „Show Makers“ talentų agentūra ir singlas, kurį galingiausiam balsui įrašys „Global Music & Talent Agency“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.