D.Montvydas ir „Sel“ ruošiasi vakaro pasirodymui

Naujuosius metus LNK televizija pradės galingu akcentu. Jau šį vakarą tiesioginiame eteryje paaiškės muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ nugalėtojas. Superfinale susikaus daugiausiai mokytojų ir televizijos žiūrovų simpatijų per visą projektą pelnę dalyviai – Goda Sasnauskaitė, DAGNA, Paulius Bagdanavičius ir Monika Linkytė.

Kadras iš laidos.<br>LNK nuotr.
Kadras iš laidos.<br>LNK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 1, 2014, 2:03 PM, atnaujinta Feb 18, 2018, 1:36 AM

Šou superfinale netrūks įspūdingų akcentų. Scenoje žiūrovai išvys grupę SEL, o jos lyderis Egidijus Dragūnas hitą „Tavo akyse“ dainuos su „Lietuvos balso“ superfinalininke DAGNA, koncerto pabaigai SEL paruošė dainą „Nes aš tik vėjas“.

Fantastišką pasirodymą šįvakar su savo šokėjų trupe surengs Donatas Montvydas. Pirmą kartą televizijos eteryje nuskambės naujausias jo singlas „Iškelk rankas“, sumiksuotas su intymia balade „Parodyk man kitaip“. Žiūrovai išgirs ir D. Montvydo duetą su M. Linkyte.

Katažina Nemycko su savo mokine ir superfinalininke Goda visus nukels į nuotaikingus auksinės estrados laikus su legendine daina „Gera“, o Inga Valinskienė jausmingam duetui pakvietė vienintelį „Lietuvos balso“ ketveriukės vaikiną P. Bagdanavičių.

Superfinalo dalyviai atliks po dvi solines dainas – geriausias savo dainas „Lietuvos balso“ sezone ir naujausius, specialiai jiems tarptautinės talentų agentūros „Global Music & Talent Agency“ sukurtus ir įrašytus singlus.

Iki akimirkos, kai 2014-uosius pasitikusi šalis išgirs, kas taps „Lietuvos balsu“, liko vos keletas valandų. Nugalėtoją lems tik žiūrovų balsai – iš vieno telefono bus galima balsuoti ne daugiau nei 5 kartus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.