R.Viršilas: „Yra temų, kurias išgirdęs perjungiu kanalą“

Visą dieną seku naujienas internete, tačiau vis tiek turiu įprotį vakare įsijungti televizorių ir peržiūrėti kelių TV kompanijų naujienų laidas.Visuomet stengiuosi pasižiūrėti „Lietuvos ryto” televizijos laidą „Reporteris”. Manau, šios televizijos Žinių tarnyba – viena profesionaliausių ir operatyviausių Lietuvoje.

R.Viršilas: "Mūsų televizijose visuomet randu gerų filmų."<br>V.Ščiavinsko nuotr.
R.Viršilas: "Mūsų televizijose visuomet randu gerų filmų."<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 4, 2014, 11:59 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:52 PM

Nemažai keliauju. Kai tenka būti kitose šalyse, būtinai įsijungiu CNN. Iš užsienio kanalų dar domina „Discovery”.

Mėgstu stebėti tenisą. Gaila, kad lietuviški kanalai netransliuoja šios sporto šakos varžybų. Todėl dažnai maloniai leidžiu laiką su kanalu „Eurosport”.

Kaip ir dauguma lietuvių, esu užkietėjęs krepšinio aistruolis. Sergu už „Lietuvos ryto” komandą. Kartais varžybas stebiu krepšinio arenoje. Ten išgyvenu bendrumo jausmą su kitais aistruoliais. Vis dėlto dažniau „Lietuvos ryto” kovas žiūriu per televizorių. Sėdint namuose emocijų būna mažiau, todėl labiau įsigilinu į tai, kaip vyksta žaidimas, kodėl treneris priima vienokius ar kitokius sprendimus.

Žinoma, krepšinis man neatsiejamas nuo alaus. Taurė šio gėrimo tinka ir žiūrint gerą filmą.

O tokių visuomet randu mūsų televizijų programose. Štai neseniai su malonumu per TV3 pasižiūrėjau JAV ir Prancūzijos kriminalinę komediją „Šeima” su Robertu De Niro ir Michelle Pfeiffer.

Tuo metu, kai rodoma reklama, kanalo neperjungiu. Pirmiausia todėl, kad man įdomu, kaip savo produkciją žiūrovams pristato kitos bendrovės, kokias idėjas galėčiau pritaikyti savo darbe.

Jeigu kalbėsime apie laidų vedėjus, man labiausiai patinka Edmundas Jakilaitis. Jis solidus, dalykiškas, tikrai puikus savo srities specialistas. Profesionalumu jam nenusileidžia ir Rita Miliūtė.

Aktyviai domiuosi visuomenės gyvenimu, tačiau yra temų, kurias išgirdęs perjungiu kanalą. Viena tokių – Kauno pedofilijos istorija. Ji man jau nusibodo. Net ir geras laidos vedėjas šia išsemta tema negali pasakyti nieko nauja.

Jeigu sekmadieniais esu namuose, visuomet pasižiūriu „X Faktorių” (TV3), įdėmiai sekdavau konkursą „Chorų karai”. Pastebėjau, kiek daug yra talentingų jaunuolių, kuriuos atranda televizija.

Žiūrėdamas muzikinius šou pasvarstau, kad mūsų televizijos galėtų dažniau transliuoti gerus koncertus.

Juk toliau nuo didmiesčių gyvenantys žmonės ne kasdien gali atvykti į juose vykstančius renginius.

Neseku, bet kartais pasižiūriu laidą „Dviračio šou” (BTV). Joje juokaujama subtiliai.

Tačiau to nepasakyčiau apie daugumą kitų humoro laidų, rodomų per lietuviškus kanalus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.