Balsavimas: išrinkite aštriausią liežuvį turintį „X Faktoriaus“ teisėją

Įpusėjus muzikiniam projektui „X Faktorius“ vis labiau darosi aišku, kad čia kova verda ne tik tarp projekto dalyvių, bet ir tarp teisėjų. Jie ne tik stengiasi pristatyti savo mokinius iš gerosios pusės, bet ir apginti juos, kai ima kritikuoti varžovai.

Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Saulius Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai, bandantys padėti „X Faktoriaus“ dalyviams pelnyti šlovę.<br>Lrytas.lt koliažas
Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Saulius Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai, bandantys padėti „X Faktoriaus“ dalyviams pelnyti šlovę.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2014, 5:44 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:45 PM

Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Saulius Urbonavičius-Samas ir Saulius Prūsaitis – keturi savo srities profesionalai, bandantys padėti „X Faktoriaus“ dalyviams pelnyti šlovę. Palaikantys ir suprantantys - taip juos prisimins kiekvienas projekto dalyvis, mat gražių žodžių jiems negaili ne tik jų mokytojai, bet ir jų konkurentų globėjai.

„Ko gero viso pasaulio mamos dabar galvoja, kad būtent taip turi atrodyti tobulas sūnus. Ko gero viso pasaulio merginos dabar galvoja, kad būtent taip atrodys jų tobulas būsimas vyras. Ko gero viso katalikiško pasaulio kunigai galvoja, kad būtent taip turi atrodyti tobulas patarnautojas per Bernelių mišias. Buvo labai gražu“, - taip apie R.Ščiogolevaitės auklėtinio Audriaus Petrausko pasirodymą kalbėjo M.Mikutavičius.

„Jeigu tu šį kūrinį atliktum legendiniame Vilniaus klube „Brodvėjus“, jis dar kartą užsidegtų“, - apie M.Mikutavičiaus auklėtinės Anželos Adamovič pasirodymą juokavo S.Prūsaitis.

Panašių pasisakymų per šį projektą būta itin daug. Kuriam iš teisėjų, jūsų nuomone, priklauso aštriausias liežuvis? Savo nuomonę išsakykite balsuodami žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.