Į Lady Gagos choreografės pamoką patekęs Š.Kirdeikis: „Gera, kad muša“

Nors ir atrodo, kad šokių studijos „Show Makers Akademija“ įkūrėjas Šarūnas Kirdeikis šoka visą amžinybę, „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ pirmadienį jis prasitarė apie skausmingus vienerius savo gyvenimo metus. „Dar niekam nepasakojau, bet tie metai buvo tikra kančia“, – atvirai prabilo žinomas šokėjas.

Laidos "Viskas bus gerai" vedėjoms Šarūnas papasakojo apie pamoką pas Lady Gagos choreografiją.<br>"Lietuvos ryto televizijos" nuotr.
Laidos "Viskas bus gerai" vedėjoms Šarūnas papasakojo apie pamoką pas Lady Gagos choreografiją.<br>"Lietuvos ryto televizijos" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-06 18:39, atnaujinta 2018-02-17 21:38

„Manęs visi tik ir klausinėja: kada bus vaikai? Turiu bene 26 vaikus nuo 12 iki 36 metų amžiaus. Patikėkite, tie vyriausi yra patys didžiausi vaikai“, – pasakojo „vaikais“ savo šokių studijos auklėtinius vadinantis choreografas Š.Kirdeikis.

Bene prieš dešimtmetį pirmą kartą prieš televizijos kameras pasirodęs choreografas prisimena, kad šoko jau nuo 5 metų amžiaus, tačiau pragyvenimo duona šokis tapo visai netikėtai. „Vasaras leisdavau su knygomis: tiek močiutė, tiek senelis buvo mokytojai. Tačiau vieną dieną suvokiau, kad nuo ryto iki vakaro turiu daryti tai, kas man teikia didžiausią laimę“, – karjeros pradžią prisimena profesionalus šokėjas.

Įvairių televizijos projektų užkulisiuose besisukiojantis vaikinas vadovaujasi moto: imi, darai ir pasidaro.

Jis džiaugiasi ilgai nevartojęs alkoholio, nors šiandien sau leidžia paskanauti vieną kitą taurę vyno. Tiesa, Š.Kirdeikis pasakoja, ne visuomet buvęs vakarėlių siela. „Vaikystėje jaučiausi „ne prie chebros“.

Bijojau parūkymų, nesilankiau diskotekose. Anksčiau vis galvodavau: kas gi man ne taip? Tik po to supratau, kad esu intravertas, tačiau tai man išėjo į naudą“, – vaikystę prisimena choreografas ir pabrėžia, kad jo draugus šiandien tai net įkvepia.

Apie šokį Šarūnas galėtų kalbėti be sustojimo. Didelį įspūdį jam dar vaikystėje paliko vienas pirmųjų pop princesės Britney Spears dainos „Oops I Did It Again“ vaizdo klipas. „Galvodavau: kaip įmanoma taip šokti? Kokia energija, kokia veido išraiška! Aišku, ir dabar stebiu klipus“, – pasakojo iš pasaulinio lygio žvaigždžių besimokantis choreografas.

Kartą jam pavyko patekti į pop deivės Lady Gagos choreografės šokių pamoką. Šarūnas atvirauja, kad ji buvo išprotėjus. „Neįsivaizduojate, kaip jaučiausi, net sunku apibūdinti žodžiais. Lyg mitinge, lyg gospelo choro repeticijoje, lyg sporto treniruotėje. Muša, bet taip gera, kad tave muša!“ – jau „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ džiūgavo choreografas.

Jis ne kartą svajojo palikti Lietuvą ir užkariauti tarptautinius vandenis, tačiau iškilti iš tūkstančių geriausių kone neįmanoma. „Įsivaizduokite pusę arenos profesionalų. Visi jie tobulais kūnais, super talentingi. Net dvylikamečiai šoka taip pat gerai, kaip tu. Būdamas tokioje atrankoje ir nusprendžiau, geriau liksiu pranašas Lietuvoje. Madonna teisingai pasakė: šokėjo gyvenimas – šuns gyvenimas“, – apie karjerą laidoje dėstė žinomas choreografas.

Koks mėgstamiausias šokėjų maistas? Kas įkvepia choreografą? Su kokiom Lietuvos žvaigždėm profesionaliam choreografui dirbti lengviausia? Ir kas privertė Šarūną keistis?

Įdomių pašnekesių ir naudingų patarimų laida „Viskas bus gerai“ pirmadienį ir antradienį 18.30 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.