Laidoje „Pinigų karta“ - svarstymai apie ekonomikos sukrėtimus

Praėjusiais metais ne vienas svarbus įvykis sudrebino verslo pasaulį. LRT televizijos laida „Pinigų karta“ svarsto, kaip tai paveiks šiuos metus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-07 05:00, atnaujinta 2018-02-17 21:25

Daugelį sukrėtė tragedija viename „Maximos“ prekybos centrų Rygoje, kai įgriuvus pastato stogui žuvo 54 žmonės. „Pinigų karta“ ketina aiškintis, kodėl vienas didžiausių prekybos tinklų atrodė visai nepasirengęs susitvarkyti su šia krize viešųjų ryšių prasme.

Ar pasikeitė „Maximos“ įvaizdis po tragedijos? Kokias išvadas ir kokius pokyčius savo įmonėje padarė ar dar turės padaryti jos vadovai? Laidos rengėjai kalbino ir specialistus, ir gatvėje sutiktus praeivius.

Kitame reportaže bus klausiama, ar Lietuvos pirmininkavimas Europos Sąjungos Tarybai pakeitė paprastų piliečių gyvenimą?

Laidos vedėjas Andrius Tapinas kaip vieną svarbesnių praėjusių metų įvykių išskiria ir bendrovės „Chevron“ pasitraukimą iš mūsų šalies.

Laidoje bus domimasi, kaip verslo pasauliui atsilieps minimalios algos didinimas, supaprastintos daugiabučių renovacijos taisyklės ir kokią reikšmę turėjo Ūkio banko žlugimas.

LRT televizija, 21.30 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.