Seksualiausia „X Faktoriaus“ dalyve vadinama Anžela sulaukia vis daugiau pagyrų

Jau kurį laiką „X Faktoriaus“ lydere vadinama dalyvė Anžela Adamovič ir toliau nepaliauja stebinti savo gerbėjų. Originalūs ir įsimenantys jos numeriai neretai primena mažus spektaklius. Įspūdingas balsas, charakteringa veido išraiška, teatrališka scenografija paperka kone kiekvieną. O ką jau kalbėti apie gundantį Anželos įvaizdį ir seksualius drabužius.

Originalūs ir įsimenantys Anželos numeriai neretai primena mažus spektaklius.<br>Lrytas.lt koliažas
Originalūs ir įsimenantys Anželos numeriai neretai primena mažus spektaklius.<br>Lrytas.lt koliažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-07 06:53, atnaujinta 2018-02-17 21:25

Nuo pat pirmos laidos projekto teisėjo Marijono Mikutavičiaus auklėtinė mokėtojo puikiai įsijausti į jai paskirtą vaidmenį ir įtikinti televizijos žiūrovus savo nuoširdumu. Merginos sceniniais kostiumais rūpinasi dizaineris Egidijus Rainys ir vienas populiariausių plaukų stilistų Valerij Gigevič.

Per porą mėnesių Anžela spėjo pabūti įvairiuose amplua. Mergina įrodė, kad gali būti ir moteriška, ir švelni, ir romantiška, tačiau tuo pačiu ir drąsi, ambicinga, net kiek fatališka.

Jos pasirodymai TV3 studijoje palydimi gausiomis ovacijomis, ištikimiausi gerbėjai nepatingi pasidaryti Anželos vardą skanduojančių plakatų.

Ne vienas teisėjas užsiminė, kad rengdama aukšto lygio koncertus ji pati sau kaskart užsikelia vis aukštesnę kartelę. Tačiau, panašu, tokie iššūkiai jos negąsdina. Priešingai – skatina pasitempti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.