Advokatė S.Pronina: „Meilės neieškojau ir neieškau“

Ketvirtadienio vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“ garsi skyrybų advokatė Svetlana Pronina pasakojo, kad jos darbo praktikoje netrūksta bylų nei su barakudomis, nei su alfonsais. „Bylų – tikrai labai daug. Lietuvoje skiriasi kas šešta pora. Norėčiau priminti Elizabeth Taylor žodžius – yra dvi kategorijos turtingų vyrų: viena iš jų turi pinigų, dėka savo žmonų, kita – žmonas dėka savo pinigų“, – laidoje kalbėjo savo milžiniškomis iškirptėmis garsėjanti advokatė.

S.Pronina visus savo santykius kūrė tik iš meilės.<br>D.Umbraso nuotr.
S.Pronina visus savo santykius kūrė tik iš meilės.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 5:07 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:15 PM

Paklausta, kodėl jos pačios santykiai pasibaigė dvejomis skyrybomis, moteris prisipažino, kad visus savo santykius ji kūrė tik iš meilės, tačiau net ir šis jausmas ne visada garantuoja gyvenimą kartu iki mirties. „Meilės neieškojau ir neieškau“, - sakė advokatė.

Laidoje buvo aiškinamasi, į ką reikia atkreipti dėmesį ieškant gyvenimo partnerio. Muzikos ir teatro akademijos studentė Julija Seržonovaitė teigė, kad ji ieško vyro, kuris turėtų ir pinigų, ir tikslų. Jai nebūtų svarbu ir jo fiziniai trūkumai. „Net jei vyrui dvoktų iš burnos ar jis nemokėtų gražiai apsirengti – tam moteris ir yra, kad jam padėtų susitvarkyti“, – savo nuomonę dėstė jauna moteris.

Taip pat laidoje svečiavosi Agnė Zobovienė, kuri jau daugelį metų skiriasi ir taikosi su savo 28-iais metais vyresniu vyru Nikolajumi Zobovu. „Jis buvo itin pavydus, niekur nenorėjo manęs išleisti“, – apie pagrindinę nesutarimų su vyru priežastį užsiminė moteris. Tačiau, kodėl net ir porai susitaikius, jie toliau bylinėjasi teisme?

O viena iš šios laidos eksperčių, Gintarė Gurevičiūtė nusprendė išsiaiškinti, kaip jai, vienišai merginai, greičiau susirasti partnerį. Kokių priemonių imtis, jai patarė laidoje dalyvavusi geišų mokyklos įkūrėja Inesa Mintaučkienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.