Apsukrus kalinys įklampino moterį į skolas

„Ar mūsų moterys tokios beviltiškos, kad už komplimentą pasiryžusios atiduoti viską?“ – klausia Rūta Mikelkevičiūtė.

„Ar mūsų moterys tokios beviltiškos, kad už komplimentą pasiryžusios atiduoti viską?“ – klausia R.Mikelkevičiūtė.
„Ar mūsų moterys tokios beviltiškos, kad už komplimentą pasiryžusios atiduoti viską?“ – klausia R.Mikelkevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 1:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:30 PM

Milijonas už meilę penkiolika metų jaunesniam vyrui. Kai jis gavo pinigus, susirado kitą. Visas turtas atiduotas kaliniui, kuris pažadėjo meilę, o gavęs pinigus, taip pat dingo. LNK laidoje „Valanda su Rūta“ žiūrovai išvys istorijas, kai sukčiai apmulkina patiklias moteris, ieškančias jausmų.

Viena laidoje nuskambėsianti istorija ypač sukrečia. Jauna moteris, ieškojusi širdies draugo, susipažino, kaip netrukus paaiškėjo, su sėdinčiu įkalinimo įstaigoje. Vyras buvo gudrus – sužinojęs, kad dama turi nuosavą butą, netruko jai apsukti galvą.

„Jie nebuvo susituokę, tačiau rašydamas jai laiškus, kalinys nurodydavo savo pavardę greta moters vardo ant laiško, taip tarsi ją suteikdamas, ir priversdamas dar labiau juo pasitikėti. Jo laiškai buvo itin saldūs, kupini gražių žodžių, kreipinių, tokių kaip „mažyte“, „širdele“, „meilute“. Kalinys suokė apie meilę jai, bendrus gyvenimo planus. Jis tikino iš senelio paveldėjęs žemę ir paprašė moters pagalbos, kad ši padėtų sutvarkyti dokumentus bei kažkam sumokėti. Moteris greitai prisiėmė paskolų, o vėliau buvo priversta pusvelčiui parduoti butą. Moteris darė viską, kad tik kaliniui padėtų“, - pasakos laidoje dalyvaujantis advokatas Ramūnas Girevičius.

Kitos laidos dalyvės Linos istorija priblokš ne ką mažiau. Po 25-erių metų santuokos moters sutuoktinis turto dokumentus sutvarkė taip, kad jam liko milijonai, o Linai – senas kelių kambarių butas, nors tuos milijonus sutuoktiniai uždirbo abu.

„Vyrai išlepę. Daugumai jų reikia tik jaunos ir gražios, arba turtingos. O jei moteris ne tokia, reikalinga tik pasilinksminimui“, - tikins Aušra Filipavičiūtė, portalo 5braškės.lt redaktorė. Pastaruosius kelis mėnesius ji gausiai aprašinėja istorijas iš asmeninės patirties, kai širdies draugo ieškojo internete.

„Nuo vyrų nukenčia kompleksų turinčios, save dažnai nuvertinančios moterys“, - įsitikinęs laidoje dalyvausiantis psichologas-psichoterapeutas Andrius Kaluginas. Ar tie vyrai tokie gudrūs, ar mūsų moterys beviltiškos, kad patiki viskuo, ir vien už komplimentą pasiryžusios atiduoti viską? Jau šį ketvirtadienio vakarą šiuos klausimus diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“, 19.30 val. per LNK užduos laidos vedėja R.Mikelkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.