LNK projekte „Šokiai ant ledo“ - pirmosios traumos

LNK projekto „Šokiai ant ledo“ aikštelėje – juodas periodas. Po du mėnesius trunkančių pasiruošimų didžiajai premjerai fizinių krūvių nebeatlaiko šokėjų kūnai. Vienai šokėjai pačiūža perrėžė koją, o kitai prasidėjo kelio girnelės uždegimas.

LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyviai (iš kairės) V.Mackonis, G.Urbonavičienė, A.Žukaitė-Nalivaikienė ir S.Ambrulevičius.
LNK projekto „Šokiai ant ledo“ dalyviai (iš kairės) V.Mackonis, G.Urbonavičienė, A.Žukaitė-Nalivaikienė ir S.Ambrulevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2014, 2:27 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:30 PM

Į gydytojus teko kreiptis dviem šokėjoms. Medicinos diagnostikos centro duris varsto projekte kartu su ledo čiuožėju Sauliumi Ambrulevičiumi dalyvaujanti LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė-Nalivaikienė. Žurnalistei skauda koją, ji negali daryti sukinių, kurie šokiuose ant ledo tiesiog privalomi. Nuo didelių krūvių moteriai gydytojas diagnozavo kelio girnelės uždegimą.

„Gydytojai užklijavo specialias šildančias juosteles, kurios turėtų padėti atgauti jėgas. Neketinu mažinti krūvių, „Šokiai ant ledo“ ne už kalnų, o čiuožti noriu išmokti kuo geriau. Treniruojuosi jau du mėnesius ir vis dar kiekviena diena man – tarsi dovana“, - sakė naujo TV projekto su jauduliu laukianti LNK sporto žinių vedėja A.Žukaitė-Nalivaikienė

Skaudžią traumą patyrė šokėjo Vytauto Mackonio ir profesionalios ledo čiuožėjos, daugkartinės Lietuvos čempionės Gintarės Urbonavičienės pora. Šokėjai krito ant ledo po nesėkmingo sukinio ir V.Mackonio pačiūžos dantukai perrėžė partnerės koją. Gydytojai sutvarstė žaizdą, bet jeigu sužalojimas negis, teks jį siūti, nes pačiūža į koją įsirėžė giliai.

„Traumos – ne tai, kas mus sustabdytų, - sakė projekto dalyvis. – Jau šiandien vėl ketiname treniruotis, o jei Gintarė dar negalės lipti ant ledo, pamojuos man ir pamokys nuo kranto. Nepaisant traumos, nuotaikos puikios, nors sunku labai. Laužomės kartu, bet verta!“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.