„M.A.M.A.2013“ scenoje – pusė tūkstančio žmonių

„M.A.M.A. 2013“ transliacijos prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas teigia, kad ceremonija stebins netikėtais šou elementais ir inovatyviais sprendimais.

Scenoje - paskutiniai pasiruošimo darbai prieš „M.A.M.A. 2013“ apdovanojimų ceremoniją.
Scenoje - paskutiniai pasiruošimo darbai prieš „M.A.M.A. 2013“ apdovanojimų ceremoniją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 2:09 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:24 PM

„Kaip ir dvejus metus iki šiol, „M.A.M.A. 2013“ apdovanojimai nustebins. Ne tik dydžiu, bet ir naujovėmis, netikėtais šou elementais ir dar mažiau tikėtais techniniais sprendimais“, – intriguoja prodiuseris.

Patekti tarp didžiausios kasmetinės muzikos šventės „M.A.M.A.“ nominantų, o galiausiai – į laimėtojų sąrašą – pripažinimo reikalas. Tam, kad šou šįvakar būtų dar įspūdingesnis, Kauno „Žalgirio“ arenos scenoje pasirodys rekordiškai daug artistų.

„Dar nė viename renginyje scenoje nebuvo 500 žmonių. „M.A.M.A. 2013“ sulaužys visus standartus, – tikina Samas. – Mūsų scenoje pasirodys pusė tūkstančio dainininkų, akrobatų, muzikantų. Kaip mums tai pavyks, galės pamatyti ir „Žalgirio“ arenoje susirinkusi daugiatūkstantinė publika, ir TV3 bei TV3 Play žiūrovai.“

Pasak Samo, šiemet scenoje žiūrovai išvys muzikinę retrospektyvą – nuo pačių jauniausių muzikantų, tokių, kaip ba. iki tikrų legendų, kaip „Nerijos“ ansamblio vyrai.

„M.A.M.A. 2013“ ceremonijoje bus įteikta 14 statulėlių metų geriausiems, viena jų tradiciškai bus teikiama už viso gyvenimo nuopelnus lietuviškai muzikai. Tokį apdovanojimą jau yra gavę Gytis Paškevičius ir Stasys Povilaitis. Jis pernai surengė nepamirštamą pasirodymą su Mantu Jankavičiumi. Šį vakarą Mantas taip pat bus scenoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.