Holivudo veteranai S.Stallone ir R.De Niro susitinka bokso ringe

Lietuvos kino teatrus pasiekė režisieriaus Peterio Segalo sportiška komedija „Didžioji kova“ (Grudge Match), kurioje bokso ringe susigrums du ekrano veteranai Robertas De Niro ir Sylvesteris Stallone. Nors abu aktoriai sutartinai teigia, kad jiems mieliau būti kine, o ne tikrame bokso ringe, kino veteranai neslėpė filmavimų metu patyrę daug smagių akimirkų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 10, 2014, 2:24 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 5:24 PM

67-erių S.Stallone tikino, kad jį labiau žavi boksininko portreto interpretacija nei buvimas pačiu kovotoju. „Manau, kad boksininkai gyvena labai sunkų ir traumų kupiną gyvenimą. Net norėjau vienu metu pasakyti Robertui: „Žinai, Bobby, tavo „Oskarai“ tau ringe nepadės“, – juokėsi jis.

Įdomu tai, kad S.Stallone yra įtrauktas į Bokso šlovės muziejų, nors pats niekuomet nebuvo tikras bokso profesionalas.

„Tiesą sakant, toks įvertinimas privertė mane jaustis nejaukiai, juk nesu sportininkas, nesu kovotojas. Tačiau jie teigė vertinę mano indėlį į bokso populiarinimą. Taigi dabar esu ten greta Mike‘o Tysono ir Julio Cesario Chavezo jaunesniojo. Tai nuostabu. Džiaugiuosi, jei tai padeda reklamuoti šį sportą. Boksą visuomet mėgau. Pats mėginau mėgėjiškai boksuotis, bet man nelabai kaip sekėsi“, – prisipažino kino žvaigždė.

70-erių R.De Niro taip pat teigė esąs aktorius, o ne kovotojas.

„Šios sporto šakos vyrai už buvimą ringę sumoka aukštą kainą. Labai juos gerbiu, tačiau tai – ne man“, – sakė aktorius.

Pasak S.Stallone's, filme „kietesnis“ yra R.De Niro herojus Bilis Makdonenas, pravarde „The Kid“ (angl. Vaikis).

„Henris Šarpas, pravarde „Razor“ (angl. Skustuvas), kurį suvaidinau, yra beviltiškas vyras. Jis bailys, kuris metė boksą ir išėjo dirbti. Tam tikra prasme jis pasidavė“, – apie herojus kalbėjo Holivudo garsenybė.

Aktoriai, paklausti, ar vaidindami pirmuosiuose jų garsiuosiuose filmuose apie boksą (S.Stallone – 1976-ųjų „Rokis“, o R.De Niro 1980-ųjų juostoje „Įsiutęs bulius“) prieš kelis dešimtmečius būtų patikėję, kad dabar, sulaukę palyginti solidaus amžiaus, vėl išeis į bokso ringą, teigė, kad tikrai ne.

„Jei kas tuomet man būtų pasakęs, būčiau net vožtelėjęs. Pasakyčiau: „Ar išprotėjai?“ Tada net nežinojau, kad bus dar vienas ir dar vienas „Rokis“, – juokėsi S.Stallone.

R.De Niro šmaikštavo, kad tais laikais net nebuvo tikras, ar apskritai sugebės sulaukti tokio garbaus amžiaus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.