Savo butą prodiuseris R.Skaisgirys paverte filmavimo aikštele

Turbūt visi sostinės senamiesčio butai saugo netrumpą savo istoriją, o jei prabiltų jų sienos, išgirstume daug paslapčių. Vienas iš tokių – prodiuserio Rolando Skaisgirio (44 m.) ir jo žmonos Vaidos (23 m.) butas Vilniaus senamiesčio širdyje.

Filmuojamas serialas „Obelis nuo obels”.
Filmuojamas serialas „Obelis nuo obels”.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 12, 2014, 10:43 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:08 PM

„Būstas matęs visą būrį iškiliausių Lietuvos asmenybių, – didingai vardija lietuviškų serialų tėvu vadinamas prodiuseris ir įmonės „Videometra” vadovas R.Skaisgirys. – Čia lankėsi ir linksminosi ne tik pramogų pasaulio garsenybės, bet ir sportininkai, politikai, visuomenės veikėjai.”

Čia buvo filmuojamas amžiną atilsį aktoriaus Vytauto Šapranausko vaizdo klipas bei jo laida „Penktadienio šou”, dainininko Andriaus Mamontovo muzikinis vaizdo klipas, taip pat serialas „Nekviesta meilė” (rodė LNK), pirmasis lietuviškas erotinis serialas „Sužadintos aistros” (jį prieš 10 metų irgi rodė LNK) ir kiti.

O dabar senamiesčio širdyje esančiame bute su filmavimo komanda triūsia režisierius Sigitas Račkys, kuris čia suka situacijų komediją „Obelis nuo obels”. Kone kasdien bute apsigyvena būrys aktorių: Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Julius Žalakevičius, Giedrė Giedraitytė, Margarita Žiemytė ir kiti.

Metukų sūnų Atą auginančiai Skaisgirių šeimai nereikia derintis prie įtempto filmavimo grafiko. Pernai rudenį šeima persikraustė į naują butą Žvėryne, netoli Vingio parko, atokiau miesto šurmulio ir arčiau gamtos.

„Kai pradėjome kurti šeimos pagausėjimo planus, pagalvojome ir apie naują būstą, tokį, kuriame būtų patogu auginti vaikus, – pasakojo jauna motina. – Čia mums labai gera, ramu ir patogu.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.