Į serialo pristatymą viliojo V.Skaisgirės obuolių pyrago kvapas

Pirmadienio rytą prodiuserio Rolando Skaisgirio (44 m.) ir jo žmonos Vaidos (23 m.) butas, kuriame nuolat verda naujo serialo filmavimo darbai, pakvipo obuolių pyragu. Jį pasiraitojusi rankoves iškepė ir susirinkusius svečius vaišino buto šeimininkė V.Skaisgirė. Šitaip buvo pristatyta trečiadienį TV3 televizijos eteryje startuojanti situacijų komediją „Obelis nuo obels”.

Daugiau nuotraukų (1)

Vykintė Budrytė

Jan 13, 2014, 12:37 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:08 PM

"Nuo 6 ryto tryniau varškę, pjausčiau obuolius. Dažnai kepu pyragus bei gaminu kitus patiekalus pati. Ar esu sveiko maisto fanatikė? Tiksliau būtų – sveiko proto šalininkė“, - krėsdama pyrago tešlą į kepimo formą šyptelėjo V.Skaisgirė ir pakvietė į serialo pristatymą.

Sigito Račkio režisuotoje komedijoje pagrindinius vaidmenis kuria būrys žinomų šalies aktorių: Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Julius Žalakevičius, Giedrė Giedraitytė bei Margarita Žiemelytė. Skaisgirių bute kūrybinė komanda jautėsi kaip namuose, mat kaip tik čia ir yra sukama naujoji situacijų komedija.

Laukdami, kol iškeps obuolių pyragas, šios talentingos kūrybinės grupės nariai pasakojo apie savo personažus bei dalinosi filmavimo įspūdžiais.

„Kaip visada pradžia buvo sunki, teko ir pasinervini. Bet plaukiame į priekį. Visi reklamavo, kad tai situacijų komedija ir kad juoksitės už pilvų susiėmę, bet tai nėra visai tikslu. Mat situacija, kuomet du vyrai sėda į kalėjimą ir palieka vienas žmonas, tikrai nėra juokinga. Seriale rodoma daug absurdiškų situacijų - nelaimių, neprisitaikymo prie gyvenimo. Aš aktoriams visada sakau: nebijokite verkti ir vaidinti net ir tragiškiausios situacijos iki galo“, - apie komediją kalbėjo S.Račkys.

Kūrėjas tikino, jog kartu su kūrybine grupe jis specialiai komizmo neieškojo ir nesistengė verstis per galvą, norėdamas žiūrovus prajuokinti.

„Prieš imdamiesi darbo sutarėme, kad mes darysime gyvenimą, o ne vaidinsime. Kaip tai pavyko, spręskite jūs“, - serialą pristatė režisierius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.