R.Mikelkevičiūtė taps modeliu

„Esu gavusi ne vieną pasiūlymą reklamuoti vieną ar kitą prekę, - sakė laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė. - Tačiau niekada to nedariau, nes visada buvo svarbu, kad patiktų tai, ką pristatau“.

V.Jakučinskaitės kurta suknele R.Mikelkevičiūtė buvo pasipuošusi šventinėje laidoje.<br>Z.Jablonskio nuotr.
V.Jakučinskaitės kurta suknele R.Mikelkevičiūtė buvo pasipuošusi šventinėje laidoje.<br>Z.Jablonskio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-13 10:23, atnaujinta 2018-02-17 15:17

Moteris neseniai sulaukė pasiūlymo, kuriam negalėjo atsispirti. Ji taps žinomos dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės kuriamų drabužių veidu.

R.Mikelkevičiūtė seniai yra pamėgusi šios dizainerės darbus. Pasak laidų vedėjos, V.Jakučinskaitės kurtos suknelės yra moteriškos, puošnios, tačiau tuo pat metu paprastos ir suteikia romantiškumo, švelnumo. Todėl LNK laidos "Valanda su Rūta" vedėja ilgai nesvarstė, ar būti jos kuriamų drabužių veidu.

„Viktorijos suknele mielai pasipuoščiau, jei keliaučiau į bažnyčią tuoktis, nes jos išties labai gražios, tiesiog nežemiškos, – dizainerei komplimentų negailėjo Rūta. - O kol mūsų su Viktorija niekas neveda prie altoriaus, tai, po velnių, tegu mato, ko netenka!“ (Abi moterys turi šeimas, - red.).

„Jei rimtai, tai Viktorija turi gražią šeimą, kuria Lietuvoje, ir neskuba emigruoti kaip daugelis. Tokioms moterims norisi padėti ir prie jų prisijungti“, - pridūrė R.Mikelkevičiūtė.

R.Mikelkevičiūtę dizainerė V.Jakučinskaitė išsirinko, nes ieškojo gražios ir stiprios moteris.

„Noriu parodyti fatališką, spinduliuojančią moterį. Tokią, dėl kurios kovoja, kurios laukia, ją apkalba ir dievina. Rūta ne tik labai moteriška ir graži, bet ir labai stipri. Mano kolekcijos šūkis – „Valdyk savo gyvenimą“. Todėl Rūta puikus to pavyzdys“, - savo pasirinkimą aiškino žinoma dizainerė ir salono "Tiulio fėja" savininkė V.Jakučinskaitė.

Kad Rūtai Viktorijos suknelės tinka, ir atrodo it kurtos jai, jau spėjo įvertinti ne tik žurnalistės kolegos, tačiau ir žiūrovai. Kūčių vakarui skirtoje specialioje LNK laidoje „Valanda su Rūta. Kūčios“ žinoma moteris tiesiog pražydo pasipuošusi Viktorijos kurta suknele.

Šventinėje laidoje Rūta vilkėjo pūsta, lengvute it plunksna rankų darbo nėriniais puošta suknele. Šios dizainerės kurtą, tik ilgą, žemę siekiančią suknelę vedėja rinkosi ir LNK sezono startui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Speciali „Nauja diena“ G. Kirkilui atminti