Dainininkei D.Bilevičiūtei už seksą pasiūlyta 3000 litų

Dainininkė Daina Bilevičiūtė ieško vyro internete. Ji yra užsiregistravusi vienoje pažinčių svetainėje ir per dieną sulaukia virš 100 žinučių. Atlikėja internete randa ne tik romantiškų, bet ir naudingų darbui pažinčių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 11:49 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:57 PM

„Ieškau protingo vyro. Kitokių man nereikia. Einu tik tuos pasimatymus, kurie man kelia pasitikėjimą“, – BTV laidoje „Yra kaip yra“ antradienio vakarą pasakos dainininkė.

Tačiau į skolas įklimpusi D.Bilevičiūtė iš internetinių simpatijų sulaukia ne tik kvietimų susitikti puodelio kavos. Moteris sako neatsiginanti ir intymių pasiūlymų.

„Man buvo siūloma nuo 300 litų iki 3000 litų“, – atviravo dainininkė. Tai išgirdusi laidos vedėja Asta Stašaitytė – Masalskienė nesusivaldė: „Daina, tu paleistuve, tai kiek tu tų kavalierių turi?“ Kita laidos viešnia Daiva, buvusi realybės šou „Radžis ieško žmonos“ dalyvė, prisipažino turinti anketą pažinčių portale, tačiau internetinėmis pažintimis nepasikliaunanti.

„Užsiregistravau ir įdėjau keletą savo gražių nuotraukų. Tiesa, gal kiek ir seksualios, tačiau tikrai estetiškos. Tačiau iškart pradėjo plaukti nepadorūs pasiūlymai. Pavyzdžiui, siūlė dirbti užsienyje už labai didelius pinigus“, – pasakojo buvusi kandidatė į Radžiui širdį Daiva.

Kokio vyro ieško moteris? Kokie pavojai gresia susipažinus internete? Ar įmanoma ten surasti tikrąją meilę? Tokie klausimai bus narpliojami laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.