Humoristas V.Cololo debiutavo seriale „Moterys meluoja geriau“

Šią savaitę į TV3 eterį sugrįžo serialas „Moterys meluoja geriau“. Septintąjį sezoną pradedančioje lietuviškoje muilo operoje pirmadieniais–ketvirtadieniais toliau kunkuliuos meilė, degins aistra ir virs intrigos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 2:49 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:41 PM

Daugiausiai jų, žinoma, suksis apie serialo heroję Medą, kurią vaidina aktorė Inga Norkutė-Žvinienė. Jos moteriški kerai suvilios ne vieną vyrą.

Kad vyrų moterims, kurios meluoja geriau, tikrai netrūktų, kūrybinę komandą papildė trys žinomi aktoriai – tai Andrius Žiurauskas, Evaldas Jaras ir humoristas Vitalijus Cololo. Šie vyrukai įkūnys skirtingus, Medai simpatizuojančius veikėjus.

Nors V.Cololo vaidins iš pirmo žvilgsnio rimtą SPA centro savininką, jo personažui komiškumo nestigs. Tačiau nuolat pokštus bei išdaigas kitiems krečiantis Vitalijaus herojus akis į akį susidurs ir su mirtimi.

Aktorius A.Žiurauskas taps neišskiriamu Kostės, kurį įkūnijo aktorius Džiugas Siaurusaitis, draugu. Kur jie susipažins? Vieta tikrai intriguojanti! Tiesa, Andriaus personažas rėš sparną ne tik aplink Medą, bet ir aplink jos pusseserę Vilmą. Ją seriale vaidina aktorė Aušra Štukytė.

Ekrane pasirodys ir E.Jaras. Žiūrovams iš serialo „Pasmerkti 2“ pirmųjų dalių žinomas aktorius atliks Medai neabejingo jūrininko vaidmenį. Tačiau, ar šios širdis atsakys tuo pačiu?

Sauliaus Balandžio režisuojamame seriale pasirodys ne tik nauji, bet ir jau žiūrovų pamėgti aktoriai: Edita Užaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Karina Stungytė, Ramūnas Rudokas, Marijus Jampolskis, Natalija Janičkina, Agnė Šataitė ir kiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.