Pas mylimą merginą varėniškis pėsčiomis atėjo į Vilnių

Varėniškis Laisvis Matuiza pėsčiomis įveikė beveik 80 kilometrų dėl to, kad pamatytų mylimą merginą. Tačiau liko it musę kandęs.

„Pašėlusios močiutės" guodė nelaimingai įsimylėjusį L.Matuizą.
„Pašėlusios močiutės" guodė nelaimingai įsimylėjusį L.Matuizą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 2:03 PM

„Atėjęs į Vilnių skambinau, bet ji nekėlė ragelio. Grįžau atgal į Matuizas. Šįkart jau ne pėsčiomis”, – šypsodamasis, bet liūdnai kalbėjo L.Matuiza.

Savo nelaimingos meilės istoriją šį antradienio vakarą 20 val. 25 min. jis pasakos LNK laidos „Pašėlusios močiutės” vedėjoms Joanai, Kristinai ir Aurelijai.

„Ji studijavo Vilniuje, o aš buvau Varėnos rajone, Matuizų kaime. Vieną vakarą paskambinau ir pasakiau, kad labai noriu ją pamatyti. Pažadėjau, kad kaip nors pasieksiu sostinę. Autobusai jau nevažiavo, o niekas iš draugų negalėjo manęs nuvežti, todėl nusprendžiau eiti pėsčias”, – dėstė laidos herojus.

Visus 78 kilometrus jis įveikė pėsčiomis, tik keletą kilometrų važiavo pakeleivingoje mašinoje. Kai išsekęs vaikinas pagaliau pasiekė merginos duris, jos nerado namuose.

Turbūt ne viena mergina kelionę pėsčiomis į Vilnių pavadintų žygdarbiu, Laisvio mylimosios tai pernelyg nesužavėjo. Praėjus keliems mėnesiams nuo jos Laisvis gavo trumpąją žinutę: „Aš tau melavau”. Pasirodo, moteris, dėl kurios jis taip stengėsi, jau kurį laiką bendravo su kitu vyriškiu.

„Man iki šiol kasdien liūdna”, – prisipažino vaikinas. Skaudžiausia dėl to, jog panelė išnyko pačiu blogiausiu momentu – kai pagaliau jis susitaupė pinigų ir nupirko sužadėtuvių žiedą. Pasipiršti, deja, nebespėjo.

Išklausiusios Laisvio istorijos, laidos „Pašėlusios močiutės” vedėjos ėmė galvoti, kaip vaikiną išvaduoti nuo nelaimingos meilės. Pasirodo, kad tai – toli gražu ne vienintelė jo problema.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.