R.Ščiogolevaitė prisipažino turinti aistrą vaidybai

Naujame TV3 televizijos detektyviniame nuotykių filme „Inspektorius Mažylis“ aktorės gabumus demonstruos ir dainininkė Rūta Ščiogolevaitė.

Filme „Inspektorius Mažylis“ vaidina:(iš kairės) aktorė S.Daukšaite-Petrulėne ir dainininkė R.Ščiogolevaitė.
Filme „Inspektorius Mažylis“ vaidina:(iš kairės) aktorė S.Daukšaite-Petrulėne ir dainininkė R.Ščiogolevaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 14, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:26 PM

„Vaidyba yra mano aistra, mano svajonė nuo vaikystės. Jei žinočiau, kad tai padės, pasistatyčiau po režisieriaus langais palapinę, kad tik dar gaučiau vaidmenų“, – juokauja Rūta. „Jeigu rimtai, tai man filmuotis buvo labai įdomu. Nors turėjome su Sandra Daukšaite-Petrulėne vaidinti gana dramatiškas motinas, kurios ieško pradingusių vaikų, režisierius Ramūnas Cicėnas net tokiam epizode leido improvizuoti ir suskurti gan komiškus vaidmenis. Tiesa, buvo šalta, dirbome lauke beveik be atokvėpio visą dieną, bet vis vien labai patiko ir tikiuosi toliau filmuotis“, – neslepia darbu filme susižavėjusi atlikėja, kuri teisėjauja muzikiniame projekte „X Faktorius“.

Tiesa, R.Ščiogolevaitei šis vaidmuo – toli gražu ne pirmas. Moteris jau spėjo nusifilmuoti lietuviškuose serialuose, ji yra įgijusi vaidybos pagrindus Lietuvos Muzikos akademijoje.

Dainininkė neslepia labai apsidžiaugusi, kai sulaukė pasiūlymo atlikti epizodinį vaidmenį filme ,,Inspektorius Mažylis“, kuris pasakoja apie provincijos policininko Andriaus Mažylio (akt. M. Jampolskis) ir jo mylimo pagalbininko – vokiečių aviganio Mažylio nuotykius provincijos miestelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.