T.Augucevičiui ledo ritulio lazdą atstojo dvi sukaltos lentos, ritulį – šprotų skardinė

„Žiema man patinka labiau, nei vasara. Šliuožiant rogėmis nuo kalno smagu nugriūti į pusnį – voliojantis sniege apima kažkoks neapsakomas laisvės jausmas. Viskas balta, žemė maišosi su horizontu...“ – taip svajingai paprašytas apibūdinti žiemos sporto šakas prabyla „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Žinių naujienos“ autorius ir vedėjas Timūras Augucevičius. Jis prisipažįsta esantis adrenalino ir greičio fanatikas.

T.Augucevičius jau nekantiai laukia Sočio žiemos olimpinių žaidynių transliacijų.
T.Augucevičius jau nekantiai laukia Sočio žiemos olimpinių žaidynių transliacijų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 15, 2014, 3:31 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:21 PM

Artėjanti žiemos olimpiada Sočyje – didis įvykis Timūro namuose, todėl jau nuo vasario 8 d. „Lietuvos ryto“ televizija bus nuolat įjungta. Kanalas – oficialus žiemos olimpiados transliuotojas. Visą vasarį Sočio olimpiados varžybos - tiesiogiai per „Lietuvos ryto“ televiziją ir internete: tv.lrytas.lt.

Didžiuosius sporto įvykius Timūras prisimena su šeima žiūrėjęs nuo pat vaikystės. „Visada save įsivaizduodavau sėdintį bobslėjaus rogutėse. Kai šiuolaikinės technologijos olimpiados metu leidžia matyti, kas vyksta rogučių viduje, tų sportininkų lingavimai atrodo labai smagiai.

Savo laidai kalbindamas šiemet olimpiadoje Lietuvai atstovausiantį slalomininką Roką Zavecką supratau, kad žiemos sporte baimė yra pagrindinis dalykas, kurį reikia įveikti“, – pastebėjimais dalijasi T.Augucevičius.

Dar jis vaikystėje išbandė ir ledo ritulį ant tvenkinio, kur lazdą atstojo dvi sukaltos lentos, o šaibą – skardinė nuo šprotų. O vieną žiemą su pusbroliais susirentė 1 metro skersmens iglu – savadarbį eskimų būstą. Argi ne užkietėjęs žiemos sporto šakų mylėtojas?

„Bet žinote, kas man iš tikrųjų užima kvapą? Kai ardaisi sniege, pluši ir prakaituoji, o grįžęs namo su nušalusiais pirštais prisiglaudus prie radiatoriaus suvoki – tai yra tas stebuklingas momentas“, – neįkainuojamas ir nepakartojamas akimirkas prisimena Timūras.

Užbaigdamas pokalbį jis pajuokauja besitikintis, kad visose srityse lyderiauti siekianti Rusija ir Sočio žiemos olimpiados metu „iškrės pokštą“ – nustebins pritaikytomis technologinėmis galimybėmis. Pavyzdžiui, kameras tvirtins ant neįtikėčiausių sporto inventoriaus vietų, kurios sportininkų emocijas perteiks dar tikroviškiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.