Su kūdikiu nuo turtingo švedo pabėgusi A.Haglund: „Vyras į mane žiūrėjo kaip į pigią tarnaitę“

Dizainerė Aušra Žvirblienė-Haglund tikina, kad jos gyvenimas ištekėjus už turtingo švedo buvo virtęs pragaru. Vos po devynių santuokos mėnesių ji su kūdikiu ant rankų pabėgo atgal į Lietuvą.

A.Haglund: „Buvęs vyras neleisdavo net į kavinę su draugėm nueiti."
A.Haglund: „Buvęs vyras neleisdavo net į kavinę su draugėm nueiti."
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 16, 2014, 3:29 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 11:11 AM

„Buvęs vyras mane varžė, neleisdavo net į kavinę su draugėm nueiti, o į mane žiūrėjo kaip į pigią tarnaitę iš Lietuvos", - guodžiasi dizainerė. Ji pataria jaunoms ir dailioms lietuvaitėms nesikarti pasiturintiems užsieniečiams ant kaklų.

Tuo tarpu buvusi cirko artistė Monika Baliūnaitė Maroke suka prabangų meilės lizdelį su Kasablankos milijonieriumi ir prabangių viešbučių tinklo valdytoju. „Maroke nuomonė apie lietuvaites labai prasta, jos ten pagarsėjusios kaip barakudos ir aukso ieškotojos", - sako Monika ir tikina, kad jai pačiai teko įrodyti sužadėtinio tėvams, jog nesiekia tik jo turtų.

Šios moterys ketvirtadienio vakarą dalyvavo LNK laidoje „Valanda su Rūta“. Joje žiūrovai išvydo ir 61 metų juvelyrą Michaelį Kahlerį iš Vokietijos.

„Lietuvės yra labai seksualios, laisvos. O štai Lietuvos vyrai – neromantiški stuobriai, nemokantys užkariauti moters. Todėl jos ieško vyrų užsieniečių", - rėžia Michaelis, tikinantis, kad nesuskaičiuoja, kiek lietuvaičių pabuvojo jo meilės guolyje. Dabar jam draugiją palaiko 28 metų vilnietė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.