Bėgdamas iš laidos P.Gražulis susirinko koldūnus ir tortą

LNK laidos „KK2 penktadienis“ studijoje užvirė tokia audringa diskusija apie nūdienos aktualijas ir skandalus, kad neatlaikęs įtampos pabėgo vienas iš laidos svečių – skandalingasis politikas P.Gražulis.

Įsisiūbavus diskusijai apie prostituciją, įsiutęs P.Gražulis šoko nuo sofos, nusiplėšė mikrofoną ir išlėkė iš LNK studijos, pakeliui dar suspėjęs susirinkti tortą ir koldūnus, kuriuos pats laidos kūrėjams atnešė dovanų.
Įsisiūbavus diskusijai apie prostituciją, įsiutęs P.Gražulis šoko nuo sofos, nusiplėšė mikrofoną ir išlėkė iš LNK studijos, pakeliui dar suspėjęs susirinkti tortą ir koldūnus, kuriuos pats laidos kūrėjams atnešė dovanų.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 11:23 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:26 AM

Į laidos filmavimą susirinko garsiausi Lietuvos kovotojai prieš įvairiausias blogybes bei neteisybes.

Vilniaus Betmenu vadinamas Renatas Kačenauskas įsiutęs ir pasimetęs. Antstoliai grasina, kad už skolas atims jo butą. Nepavydėtina situacija Betmeno gyvenimo susiklostė po to, kai jis ėmė negailestingai kovoti su teisėjais, policija ir prostitutėmis.

Laidoje netikėtai paaiškės, kad prostitucijos šmėkla sukasi ir Lietuvos Seime. Neseniai viena laisvo elgesio mergina KK2 tyrėjams prisipažino, kad vienas jos draugas – įtakingas politikas, kuris turi šeimą ir vaikų.

Seime ne sykį lankęsis R.Kačenauskas prisipažins, kad ten iš tiesų yra matęs įtartinų merginų. „KK2 penktadienis“ vedėjai laidos svečio P.Gražulio tiesiai šviesiai paklaus, ar jis įtaria, kuris iš politikų gali draugauti su plaštakėmis.

Laidos pradžioje apie savo kovas bei susidūrimus su policija atvirai pasakojęs politikas dėl šio klausimo netikėtai labai supyko. Kaip laidos vedėjai jo drįsta klausti tokių nepatogių dalykų?

Įsisiūbavus diskusijai apie prostituciją, įsiutęs P.Gražulis įsiuto šoko nuo sofos, ir, išrėžęs, kad tokioje laidoje nedalyvaus, nusiplėšė mikrofoną ir išlėkė iš LNK studijos. Tiesa, pakeliui dar suspėjęs susirinkti tortą ir koldūnus, kuriuos pats laidos kūrėjams atnešė dovanų!

Pasirodo, P.Gražulio gaminių linija „Už Lietuvą, vyrai“ neįtikėtinai išaugo: jau yra ne tik marškinėliai, tortai, bet ir tikrų tikriausi koldūnai. Juos laidoje ir ketino pristatyti parlamentaras. Kodėl P.Gražulis vengia diskutuoti apie prostituciją? Gal jis ką nors slepia? Visus taškus ant „i“ sudėlios kiti studijos svečiai - dainininkė Daina Bilevičiūtė, buvęs policininkas, grupės „Baika“ narys Milgedas Aleksandravičius ir Vilniaus Betmenas R.Kačenauskas.

Karšta diskusija ir P.Gražulio siurprizai - šį penktadienio vakarą per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.