D.Tamošiūnaitė: „Jei vyras prieš mane pakeltų ranką, duočiau atgal!“

Televizijos laidų vedėja Daiva Tamošiūnaitė sako, kad jos charakteris tvirtas. Susidūrusi su antrosios pusės smurtu ji nebėgtų verkdama, o duotų atkirtį.

D.Tamošiūnaitė smurtaujančiam vyrui atsakytų tuo pačiu.
D.Tamošiūnaitė smurtaujančiam vyrui atsakytų tuo pačiu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-20 11:15, atnaujinta 2018-02-17 08:22

„Jeigu vyras prieš mane pakeltų ranką – duočiau atgal. Štai tau ir buitinės muštynės. Negi dabar apsisukčiau ant kulno ir bėgčiau per kiemą verkdama? Ne. Duočiau atgal. Aš nežinau, žemaitiškas charakteris nėra labai malonus ir nuolankus. Ir tikrai nesakyčiau: „Jėzau, Jėzau, ką tu darai? Pamąstyk!“ Mostelčiau ranka ir normaliai.“, - sakė LNK laidos „Nuo... Iki...“ kūrėjų kalbinta D. Tamošiūnaitė.

Moteris sutiko pakomentuoti pastarąją savaitę labiausiai aptarinėjamą naujieną – į viešumą iškilusį barnį tarp dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus, ir jo žmonos Monikos.

Idealia laikytos poros konfliktas sukėlė gausybę diskusijų žiniasklaidoje, visuomenėje, o pramogų pasaulyje užkūrė tikrą pragarą. Garsios Lietuvos moterys suskubo pasmerkti smurtu kaltinamą dizainerį. Spaudoje pasirodė pranešimų, kad tai ne pirmas poros konfliktas, pasibaigęs muštynėmis... Į viešą skandalą buvo įvelta ir pirmoji dizainerio žmona Salomėja Marcinkevičiūtė. Buvo teiginių, esą garsų mados kūrėją Salomėja paliko taip pat neva neapsikentusi smurto ir pažeminimų.

Pasak D. Tamošiūnaitės, nėra nieko gėdingesnio nei naudoti jėgą prieš moterį, kad ir kas nutiktų. Tačiau ji mano, kad neretai pačios moterys nevengia manipuliuoti savo silpnumu.

„Tokiomis situacijomis moterys gali manipuliuoti norėdamos sutuoktinį pamokyti arba išpešti naudos, jei galvoja apie skyrybas. Bet kuriuo atveju Aleksandro ir Monikos situaciją vertinčiau taip – abu kalti. Mačiau Aleksandro kaktą apibraižytą. Kas to nematė?“, - komentavo D.Tamošiūnaitė.

Laidoje žiūrovų laukia išskirtinis abiejų sutuoktinių interviu apie emocijų proveržius, alkoholį ir jau minėtą buitinį konfliktą.

Pirmą kartą atvirą interviu apie gyvenimą su garsiu dizaineriu sutikusi duoti jo žmona Monika pateikė savą įvykių versiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.