Daugiau kaip milijonas litų - segantiems vaikams

Jau vienuoliktą kartą vykusioje „Išsipildymo akcija“ geros valios žmonės paaukojo daugiau nei 1,290 mln. litų. Šios lėšos bus skirtos pagelbėti likimo nuskriaustiems vaikams, kurių pečius užgulė didžiulės bėdos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:07 AM

Tradiciškai prieš Šv.Kalėdas rengiama paramos akcija šį kartą sulaukė daugybės palaikymo iš verslo įmonių, įvairių visuomeninių organizacijų, pramogų pasaulio atstovų bei kitų geros valios žmonių.

„Džiaugiuosi ir dėkoju visiems, kurie neliko abejingi mažųjų skausmui. Kaip ir kasmet, šiemet vėl kvietėme padėti ligoniukams. Ištiesę pagalbos ranką jiems, kartu padarysime daug daugiau − pagelbėsime ir daugybei jų likimo draugų, nes už akcijos surinktas lėšas bus perkama ligoninėms labai reikalinga medicininė įranga, kuri pravers ne vienam sergančiam vaikui. Taip padėsime jiems greičiau įveikti likimo siųstus išbandymus ir vėl šypsotis“, – sakė Laura Blaževičiūtė, UAB „TELE-3“ generalinė direktorė.

„Išsipildymo akcija", kaip ir anksčiau, sulaukė visuomenės palaikymo. Tai rodo, kad jau 11 metų trunkanti tradicija ir įgyvendinti darbai sukūrė pasitikėjimą šia akcija. Žmonės pasidalino gerumu ir ištiesė pagalbos ranką tiems, kuriems jos reikia labiausiai. Tokiu būdu suteikėme vilties likimo nuskriaustiems vaikams“, – sakė SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

TV3 bei SEB banko organizuotos akcijos startas tradiciškai buvo paskelbtas lapkričio mėnesio pradžioje. Akciją jau kelintus metus iš eilės pradeda „Pyragų diena“, per kurią įmonės, organizacijos, kolektyvai ir pavieniai asmenys kviečiami kepti pyragus, jų gabalėlius parduoti kolegoms ar draugams, o surinktas lėšas paaukoti „Išsipildymo akcijai“. Pyragais šį kartą kvepėjo studentų bendrabučiuose, autoservisuose, nedidelėse įmonėse ir didžiausių verslo korporacijų biuruose.

Specialius paramos renginius, per kuriuos buvo renkami pinigai „išsipildymo akcijai“, atskirai surengė ir pramogų pasaulio atstovai. Savo gardumynų prikepė ir paskanauti kvietė kulinarinės laidos vedėja Beata Nicholson, o iš įvairių šou projektų gerai TV3 televizijos žiūrovams pažįstamas Modestas Žilionis, žinomas Modessthe Sound slapyvardžiu, kartu su kolegomis surengė specialų vakarą klubų mėgėjams.

Renginių metu surinktos lėšos pervestos į „Išsipildymo akcijos“ fondą. Visos akcijos metu paaukotos lėšos – daugiau nei 1,290 mln. litų – bus skirtos mažiesiems ligoniukams, su kurių skaudžiomis istorijomis TV3 supažindino šv. Kūčių vakarą.

Paramos projektas „Išsipildymo akcija“ organizuojamas nuo 2003 metų. Už geros valios žmonių per dešimt metų suaukotas lėšas jau pagelbėta dešimtims tūkstančių vaikų namų auklėtinių bei ligoniukų. Vaikai gavo reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą, jiems nupirkta vaistų, atlikta operacijų, parūpinta medicininės įrangos, pagerinta buitis ir suteikta papildoma reabilitacija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Rusija pradėjo sausumos puolimą Charkive