Fitneso sportininkė užsipuolė G.Lebedevą dėl per mažų krūtų

Grupės „Kitokios“ dainininkėms Gretai Lebedevai ir Indrei Burlinskaitei iššūkį metė fitneso sportininkė, „Mis Lietuva“ konkurso dalyvė Renata Kovtun. Karas dėl krūtų, liemenų ir plokščių užpakaliukų užvirė LNK laidoje KK2.

Daugiau nuotraukų (0)

lrytas.lt

Jan 20, 2014, 5:05 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 7:56 AM

Profesionali sportininkė įsiutusi, kad Greta su Indre fitneso varžybose laimi prizines vietas todėl, kad yra žinomos. Tai esanti neteisybė, nes merginos neturi moteriškų krūtinių.

„Jeigu gyvenime yra vieni standartai ir, tarkim, man net gražu yra ir pirmo dydžio krūtinė. Bet jeigu tai sportas, kur vertinamas moteriškumas, nemanau, kad jos gali gauti pirmas vietas“, - sakė Renata.

Tačiau su mažesnėmis nei Renata krūtimis fitneso varžybas laiminti Greta sako, kad taisyklėse neparašyta, kokio dydžio turi būti moters biustas. Viena krūtis turi tilpti į delną.

„Reikalingas gražus kūnas, reikalingas gražus veidas, plaukai, krūtinė. Mes neturime silikoninių krūtų, bet aš tuo džiaugiuosi“, - gynėsi Greta.

Renata nepasiduoda. Pasipiktinusi sportininkė teigia, kad konkurenčių sėdynės ne tik plokščios, bet dar ir kvadratinės! Kaip su tokiomis formomis jos drįsta laimėti fitneso varžybas?!

„Indės sėdimosios nėra. Ji susilieja su kojom plokštumoje“, - kerta iš esmės konkurentė.

Greta Lebedava įsitikinusi, kad tokie Renatos pareiškimai - iš pavydo, juk daugelis jos figūrą vadina tiesiog tobula.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.