I.Jankauskaitei dailusis čiuožimas - gražus, bet pavojingas sportas

Netrukus startuosiančio LNK projekto „Šokiai ant ledo“ viena vedėjų aktorė Inga Jankauskaitė po dviejų čiuožimo treniruočių prisipažino, jog šis sportas jai pasirodė sunkus.

I.Jankauskaitė ves LNK projektą „Šokiai ant ledo“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
I.Jankauskaitė ves LNK projektą „Šokiai ant ledo“.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-21 15:11, atnaujinta 2018-02-17 06:53

„Stebėti dailiojo čiuožimo varžybas yra labai gražu, bet čiuožti pačiai sunku ir pavojinga. Keliu kepurę prieš visus šio nuostabaus sporto meistrus“, - sakė I.Jankauskaitė.

Ingos karjeroje tai bus pirmas ne muzikinis televizijos projektas, kuriam teks diriguoti.

Užtat I.Jankauskaitė neseniai vedė šou „Liepsnojantis ledas“, kuriuos Lietuvoje rengė ledo šokėjų pora Povilas Vanagas ir Margarita Drobiazko.

„Įspūdis buvo labai stiprus, nes tame šou čiuožė aukščiausios klasės meistrai, nebuvo matyti jokių jų pastangų, tik, tik šokis ir mintis. Nuostabu! Tačiau būtent dėl tos priežasties apėmė nerimas - kaip pavyks mūsų projekto dalyviams?“, - intrigavo I.Jankauskaitė.

Projektą „Šokiai ant ledo“ ji ves kartu su šokėju Andriumi Butkumi. Jis kartą yra laimėjęs televizijos dailiojo čiuožimo konkursą, tad ant ledo jis – ne naujokas. „Teks vėl prisiminti, kaip laikytis ant pačiūžų“, - juokiasi Andrius.

„Buvau geriausias, nors ant ledo buvau vos tris kartus. Tai – vienas sunkiausių užsiėmimų. Šokėjams linkiu nekristi, o jei jau virs - tai minkštai, ant užpakalio“, - įspėjo A.Butkus.

Projekte dalyvaus dainininkė Vaida Genytė, operos solisto Merūno Vitulskio žmona Erika Vitulskienė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, LNK sporto žinių vedėja Asta Žukaitė, kavinių tinklo bendraturtis Daumantas Mikučionis, ledo ritulininkas Petras Nausėda, magas Mantas Wizzardas, politikas Stanislovas Buškevičius, sportinių šokių šokėjai Vytautas Mackonis ir Katerina Voropaj.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.