P.Gražulis suprato, kad nemiegojo su prostitute ir atsiprašė žurnalistų

Seimo narys Petras Gražulis vis dažniau rėkia ir tranko durimis. Politiką iš pusiausvyros išveda ne tik gėjai, „lesbiečiai“, transvestitai, bet ir prostitutės. Tiksliau, vien pastarojo žodžio pavartojimas.

Seimo narys P.Gražulis gailisi dėl to, kad iškeikė žurnalistus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Seimo narys P.Gražulis gailisi dėl to, kad iškeikė žurnalistus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 21, 2014, 5:51 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:43 AM

Paskutinis P.Gražulio emocijų protrūkis įvyko „KK2 penktadienio“ laidoje. Filmavimo metu vyras pamatė reportažą, kuriame prostitutė pasakojo, jog pas ją lankosi Seimo narys, ir pasiuto. Iškeikė laidos prodiuserį, žurnalistus, vedėjus, susirinko dovanų atneštą tortą, koldūnus ir trenkęs durimis išbėgo lauk.

Ir tik pažiūrėjęs laidą, P.Gražulis suprato, kad pasielgė labai negražiai. Mat jis pagalvojo, esą prostitutė sakė, kad jos guolyje voliojosi P.Gražulis. Tuo tarpu viskas buvo kitaip.

„Reikia rasti jėgų atsiprašyt ir prodiuserio, ir žurnalistų ir visu kitų, dėl to, kad išėjau iš laidos. Aš kažkaip kitaip supratau. Žinote, man pakišo koją emocijos, nes man pasirodė, kad mane apkaltino tuo, ko niekada nebuvo, todėl sureagavau galbūt neadekvačiai“, - antradienio laidoje 19.30 val. aiškinsis Seimo narys.

P.Gražulis sako, kad jam vis sunkiau susivaldyti. Aplink – vieni priešai. Įvairiausi iškrypėliai ir ištvirkėliai. Jie jį persekioja, kaip sovietiniais laikais KGB.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.