Vyras grasina: tavęs nevesiu, jei sversi mažiau nei 83 kg

Vestuvių muzikantas Arūnas supyko ant savo merginos dėl to, jog šį sulyso. 83 kg svėrusios renginių vedėjos Kristinos svoris per keletą metų nukrito iki 75 kilogramų. Norėdamas atkalbėti merginą nuo lieknėjimo vyras kreipėsi į LNK laidos „Pašėlusios močiutės” vedėjas Kristiną, Joaną ir Aureliją.

Kristina liesėja, o Arūnui tai nepatinka
Kristina liesėja, o Arūnui tai nepatinka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-21 10:35, atnaujinta 2018-02-17 07:18

„Man visada patiko apvalios, putlios moterys, o ne kaulų rinkiniai kaip koncentracijos stovykloje. Nebus 83 kilogramų – nebus vestuvių. Man atsibodo jos pamišimas dėl sporto. Man gėda prieš draugus, kad mano moteris žiemą maudosi upėje”, – aiškino Arūnas, kurį piktina kintanti jo išrinktosios išvaizda.

Arūnas ir Kristina kartu – jau septynis metus. Kai pora susipažino, mergina buvo putli ir savo antrajai pusei atrodė gražiausia moteris pasaulyje.

„Nuolat dalyvauju vestuvėse, įvairiuose renginiuose, kur pilna gražių žmonių. Tiek sverdama nesijaučiu patraukli, todėl nusprendžiau grįžti prie sveiko gyvenimo būdo. Nesvarbu - žiema ar vasara, kiekvieną rytą pradedu nuo maudynių upėje, sportuoju namuose, išbandžiau krūvą dietų - iškrovos dienos, mityba be druskos, saldainių dieta”, – savo lieknėjimo istoriją pasakojo Kristina.

Renginių vedėjos Kristinos nuomonė šiuo klausimu – griežta: „Jei jis neleis man lieknėti, teks skirtis. Nesąmonė yra tai, jei vyras nori, kad negražiai atrodyčiau”.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.