A.Maceina, „Mafijos kronikose” suvaidinęs nusikaltėlį, prisišaukė jo likimą

TV3 ir prodiuserių kompanijos „Videometra“ kuriamas vaidybinis dokumentinis ciklas „Mafijos kronikos su Dailiumi Dargiu” netrukus gali patekti į šalies kinematografijos istoriją. Artimiausioje serijoje, kurioje bus pasakojama apie Kauno „daktarus”, epizodinį vaidmenį atliks režisierius ir aktorius Algimantas Maceina. Ko gero, tai buvo paskutinis jo vaidmuo laisvėje: šiuo metu A.Maceina laukia teismo dėl dailininko Naglio Karvelio žmogžudystės.

Kadras iš filmo.
Kadras iš filmo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 22, 2014, 10:43 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 6:10 AM

Impozantiškas režisierius A.Maceina „Mafijos kronikų” kūrėjų buvo pakviestas suvaidinti Kauno „daktarų” vadeivos Henriko Daktaro tėvą. Henytė pats yra pasakojęs, kad tėvas buvo ūmaus būdo, nuožmus, vaikai jo klausė ne iš meilės, o iš baimės.

„Mafijos kronikų” serijoje, narpliojančioje „daktarų” gaujos istoriją, nutarta atkurti gyvenimišką situaciją, kai Henytę, pirmą kartą patekusį į įkalinimo įstaigą, aplankė tėvas – tuomet jau žinomas nusikaltėlis. „Atvykęs jis drąsino sūnų: „Tu laikykis, nes vis tiek esi „verchas”, visi tavimi didžiuojasi, ir aš didžiuojuosi”, - susitikimą perpasakojo „kronikų” kūrėjai.

Išskirtinės išvaizdos A.Maceina tiko įkūnyti arogantiškąjį H.Daktarą vyresnįjį. Epizodas buvo filmuojamas sostinės nakvynės namuose „Sala“. Į juos atvykęs A.Maceina prisipažino ten „viešėjęs“ ir anksčiau, buvo atvežtas po išgertuvių. Vargu ar tą akimirką režisierius būtų patikėjęs, kad praėjus vos kiek daugiau nei mėnesiui po išgertuvių jis atsidurs ne nakvynės namuose, o areštinėje ir bus kaltinamas kraupiausiu nusikaltimu – draugo nužudymu.

Nežinia, kaip toliau klostysis A.Maceinos likimas, tačiau panašu, kad nusikaltėlio vaidmuo gali tapti paskutiniu A.Maceinos vaidmeniu laisvėje. TV3 eteryje jis bus parodytas kitą pirmadienį, 20 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.