„Dviračio šou“: žmonos įkvėptas A.Progrebnojus kuria sportinių drabužių kolekciją

BTV „Dviračio šou“ – reportažas iš naujosios Agnės Jagelavičiūtės (kurią įkūnija aktorė Monika Vaičiulytė) laidos – „Receptų apkalbėtoja“. Į šią maisto gaminimo laidą moteris pasikvietė žymų kulinarą ir dizainerį visą Lietuvą šokiravusį įspūdingais konfliktais su žmona.

A.Progrebnojus (M.Jampolsis), A.Jagelavičiūtė (M.Vaičiulytė). Kadras iš BTV laidos „Dviračio šou“.
A.Progrebnojus (M.Jampolsis), A.Jagelavičiūtė (M.Vaičiulytė). Kadras iš BTV laidos „Dviračio šou“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:58 AM

„Laba diena. Jūs, aišku, kaip ir visos gyvenimo būdo laidos, norite sužinoti, kaip aš mušiau žmoną, o žmona mušė mane?“, – tik įžengęs į laidos „Receptų apkalbėtoja“ filmavimo aikštelę domėsis garsusis mušeika A.Progrebnojus (kurį vaidina Marius Jampolskis) . A.Jagelavičiūtė jį užtikrins – šiandien pagrindinė pokalbių tema visai ne smurtas šeimoje – jie susirinko tam, kad pakalbėtų apie maistą. Ji ketinanti sužinoti, kaip A.Progrebnojus ruošia lietuvišką mišrainę. Mat jei baltą mišrainę daro kilmingas, žinomas ar kitaip pasižymėjęs, tai gaunasi ne balta mišrainė, o salotos olivjė.

Agnei parūpinus peilį bulvėms pjaustyti A.Progrebnojus pripažins, kad šis įrankis – nepopuliarus jų namuose. „Mes niekada su žmona peilių nenaudojam. Žvakidės, vazos, nagai - prašom. Peiliai - čia jau neskoninga“, – teigs jis.

Beruošiant maistą A.Jagelavičiūtei parūps tai, ką apie garsų dizainerį dabar pamiršo visi. Tai – A.Progrebnojaus kūryba. Iš kur vyras semiasi idėjų savo rūbų kolekcijoms?

„Iš gyvenimo. Jei žmona man pataiko gerai į nosį, kad kraujas pradėtų bėgti, daugiau kuriu raudonų atspalvių drabužius. Jei pats gerai pataikau žmonai į akį, tai dvi savaites dirbu su mėlynais atspalviais, pereinančiais į žalsvumą. O Dabar kai žmona man padarė šitą "Aditas" ant galvos, sukūriau sportinių drabužių kolekciją “, – ketvirtadienį BTV „Dviračio šou“ metu pripažins vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.