Buvusi L.Karaliaus mylimoji G.Gurevičiūtė: „Jei vyras pakeltų prieš mane ranką – jį suluošinčiau“

„Jis mane smaugdavo ir žemindavo. Kartą nuo jo smūgių lūžo kaulai, – apie savo kasdienybę BTV laidos "Yra, kaip yra" rengėjams pasakojo moteris, kurią vyras mušdavo net nėščią. - Jis spardydamas pilvą, grasindavo, kad neteksiu vaiko.“

G.Gurevičiūtė.
G.Gurevičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 23, 2014, 4:46 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 4:35 AM

Vyro smurtą patyrusi moteris du kartus gulėjo ligoninėje, jai grėsė persileidimas. Norėdama išvengti kumščių ji nakvodavo pas drauges. Nepaisant to, su smurtautoju susituokė, nes norėjo, kad vaikas gimtų pilnoje šeimoje. Padėtis nesikeitė ir gimus vaikui: dėl patiriamo fizinio ir psichologinio smurto su naujagimiu nuolat nakvodavo laiptinėje arba parke.

Šįvakar ji dalyvaus BTV laidoje "Yra, kaip yra".  „Ar jūs gerbiate save, savo orumą", - laidoje tvirtins Seimo narė Aušra Marija Pavilionienė.

Skaudžios smurto prieš moteris istorijos sukrėtė laidos vedėją Gintarę Gurevičiūtę. Ji rėžė tiesiai šviesiai: „Jei vyras pakeltų prieš mane ranką, aš tikrai jį suluošinčiau!“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.