„Moterys meluoja geriau“ aktorė V.Mockevičiūtė pribloškė nauju įvaizdžiu

Populiariame TV3 seriale „Moterys meluoja geriau“ Galinos heroję įkūnijanti aktorė Vitalija Mockevičiūtė, prasidėjus naujajam sezonui, nepaliauja stebinti ne tik savo talentu, bet ir išvaizdos bei stiliaus pokyčiais. Naujausioje „Moterys meluoja geriau“ fotosesijoje aktorė virto pribloškiančia moterimi: makiažo sprendimai, stilingos ir jaunatviškos aprangos detalės, išraiškingi aksesuarai ir žavinga Vitalijos šypsena nepaliko abejingų.

Naujausioje serialo „Moterys meluoja geriau“ fotosesijoje aktorė V.Mockevičiūtė virto pribloškiančia moterimi.
Naujausioje serialo „Moterys meluoja geriau“ fotosesijoje aktorė V.Mockevičiūtė virto pribloškiančia moterimi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-24 11:46, atnaujinta 2018-02-17 03:53

V.Mockevičiūtė, paklausta apie jos kasdienį stilių, prisipažino, kad dažniausiai renkasi patogaus, sportinio stiliaus drabužius. Kadangi aktorei kasdien tenka nemaži darbo krūviai, nuolatinio tempo vejama ji tiesiog nemato reikalo puoštis.

„Dėl aktyvaus gyvenimo būdo negaliu sau leisti skrupulingai derinti kiekvieną aprangos detalę. Tiesiog neturiu tam laiko“, – pasakojo V.Mockevičiūtė, sukūrusi ne vieną ryškų vaidmenį tiek teatre, tiek televizijoje. Prisiminkime spalvingus komiškus jos kuriamus personažus „Dviračio šou“ (BTV).

Žinoma aktorė paprastumą vertina ne tik besirinkdama drabužius. Makiažas – dar vienas dalykas, kurio kasdieniniame gyvenime Vitalija vengia.

„Dėl nuolatinių filmavimų veidas ir taip labai pavargsta nuo grimo, todėl laisvalaikiu vaikštau visai nepasidažiusi“, – moteriškas paslaptis atskleidė V.Mockevičiūtė.

Paprasta, žavi ir iškalbinga aktorė V.Mockevičiūtė seriale „Moterys meluoja geriau“ virsta emocionalia, valdinga ir kartu jautria Kostios (aktorius Džiugas Siaurusaitis) žmona Galina.

Naujajame sezone pamėgtų šio serialo herojų gyvenimo vingiai bus sunkiai nuspėjami.

Kas galėjo pagalvoti, kad komiškasis taurelės mėgėjas Kostia ryšis svarbiems gyvenimo pokyčiams, net užsirašys į anoniminių alkoholikų draugiją? Už tai jis bus dosniai apdovanotas žmonos Galinos. Tik ar šįkart jos pamėgta taurelė neprives poros iki skyrybų?

Kostios ir Galinos poros laukia tragikomiški išbandymai, kurie privers ir garsiai kvatotis, ir nubraukti ašarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.