A.Jagelavičiūtė: „Man svarbiau ką dedu į save, o ne ant savęs“

Įsisukusi į LNK kulinarijos laidos „Receptų užkalbėtoja“ filmavimus, kostiumų dailininkė Agnė Jagelavičiūtė sugeba suderinti darbą virtuvėje, įsikūrusioje centrinio Kauno turgaus viduryje ir apsipirkimą. Laukdama kol išvirs laidos metu ruošiama sriuba, moteris nusprendė nešvaistyti laiko, trumpam pabėgti iš virtuvės, pasivaikščioti po parduotuves ir papasakoti, kur ir kaip ji apsiperka.

„Retkarčiais apsiperku turguje, tačiau dažniausiai čia perku maisto produktus, nes už gerą kainą įsigyju šviežių produktų, tinkančių kokybiško maisto gamybai", - sakė A.Jagelavičiūtė.
„Retkarčiais apsiperku turguje, tačiau dažniausiai čia perku maisto produktus, nes už gerą kainą įsigyju šviežių produktų, tinkančių kokybiško maisto gamybai", - sakė A.Jagelavičiūtė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 4:33 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:32 AM

- Agne, ar užsukate į turgų apsipirkti?

- Taip, retkarčiais apsiperku turguje, tačiau dažniausiai čia perku maisto produktus, nes už gerą kainą įsigyju šviežių produktų, tinkančių kokybiško maisto gamybai.

- Ką manote apie turguje parduodamus drabužius?

- Man tikrai nebūtų gėda nusipirkti drabužį iš turgaus, nes, kiek matau, čia tikrai galima įsigyti įvairaus stiliaus ir kokybės drabužių. Jei žmogus turi stiliaus pojūtį jis tikrai gali gražiai apsirengti ir turguje nusipirktais rūbais. Nemanau, kad skoninga apranga priklauso nuo to, kur perki drabužius. Su stiliumi galima susipykti ir apsiperkant prabangiose parduotuvėse.

- Ar daug išlaidų skiriate rūbams ar batams?

- Tikrai ne. Jau ilgą laiką mano drabužių dydis nesikeičia, todėl tinkamai prižiūriu savo drabužius ir man jie tarnauja ne mažiau nei 10 metų. Taip prisikaupia nemažai rūbų, kuriuos dėviu. Nesu iš tų moterų, kurios papildo savo garderobą kas savaitę ar kas mėnesį. Daugiau išleidžiu maistui, nes man svarbiau ką dedu į save, o ne ant savęs.

- Vis dėlto, kokią didžiausią sumą esate išleidusi batams?

- Nemeluosiu, turiu ir brangios avalynės, ir labai pigios. Mano spintoje rasite batus, kurie kainuoja 2000 litų ir sportinius batelius iš prekybos centro už 20 litų.

- Esate ne tik kulinarė, bet ir stilistė, kostiumų dizainerė. Todėl akivaizdu, kad drabužiai jūsų gyvenime yra svarbūs. Ar jums galioja kiekvienai moteriai tinkantis pasakymas, kad rankinių ir batų niekada nebus per daug?

- Smagu būtų turėti kambario dydžio spintą, kurioje būtų kalnas batų ar rankinių, bet košės juk iš jų nevirsi ir visko ant savęs nesusikrausi, todėl kiek, turiu tiek užtenka.

- Ar galite pasakyti, kiek batų porų turite?

- Oi, tikrai nežinau gal apie 15.

- Į ką atkreipiate dėmesį rinkdamasi batus - praktiškumą ar stilingumą?

- Stengiuosi rinktis vidurį - batai turi būti ir stilingi, ir praktiški, ir patogūs.

- Ar jums sunku išsirinkti drabužius ir aksesuarus? Ar ilgai svarstote prieš įsigyjant naują rūbą? O gal atvirkščiai - jums galioja taisyklė: pamačiau–patiko–noriu–turiu?

- Pirmiausia, nusprendžiu, ko man reikia, ko aš noriu, kokio stiliaus drabužį noriu įsigyti, todėl į parduotuvę ateinu jau žinodama, ką nusipirksiu. Be abejo, pamatau tikrai nemažai gražių dalykų, bet tuomet prisimenu, kad atėjau čia ne dėl jų, o dėl to, kad įsigyčiau tai, ko man reikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.