Laimėti loterijose svajoja ir žinomi aktoriai

Kol LRT televizijos serialo „Naisių vasara“ žiūrovai šiomis savaitėmis stengiasi įminti raktažodį, o vėliau laimėti lobį, seriale vaidinantys aktoriai žaidime dalyvauti negali. Tačiau paklausti, ką patys mano apie netikėtus laimėjimus loterijose ir žaidimuose, neslepia svajonių pagauti laimės paukštę.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 24, 2014, 12:49 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 3:48 AM

„Naisių vasaros“ aktorius Aurimas Žvinys azartišku savęs nepavadintų – loterijos bilietus jis perka labai retai, ne ką dažniau susigundo ir kitais greitais laimėjimais.

„Tačiau neslėpsiu – norėčiau, jog nusišypsotų sėkmė. Būčiau patenkintas turbūt bet kokiu prizu, nors pirma šmėstelėjusi svajonė – įdomi kelionė“, – sakė aktorius.

Jis prisipažįsta keletą kartų mėginęs sėkmę kazino, pastarąjį kartą – su žmona aktore Inga Norkute. „Kruize žaidėme ruletę. Išėjome nieko nepešę, tačiau dar kartą supratę, jog kam nesiseka kortose, tam sekasi meilėje“, – juokėsi A.Žvinys.

„Loterijomis tikiu mažai, manau, kad tai apgavystė. Tačiau pats kartas nuo karto nusiperku kokį bilietą. Esu laimėjęs šiek tiek pinigų, tačiau to, ko norėčiau, vis dar laukiu“, – atviravo aktorius Rimantas Bagdzevičius, „Naisių vasaroje“ vaidinantis verslininką Gediminą.

Paklaustas apie kokį prizą svajoja, žinomas vyras šmaikštavo: „Norėčiau laimėti laivą. Plaukiočiau sau po Vilnių Nerimi. O jei rimtai, savo azartą loterijoms bandau valdyti. Žmonėms, kurie tiki savo sėkme, palinkėčiau ir toliau tikėti, tačiau raginčiau nepamiršti dirbti.“

Aktorė Vaida Kavaliauskaitė prisipažino baltai pavydinti žmonėms, kurie turi laimingą ranką ir sugeba laimėti.

„Pati esu bandžiusi keletą kartų, tačiau nieko nelaimėjusi nusivyliau. Supratau, kad norint laimėti loterijoje reikia laiko ir užsispyrimo, o man abiejų šių dalykų trūksta. Neturiu troškimo laimėti Aukso puodą. Manau, kad man jis susuktų galvą. Jei galėčiau rinktis, ką laimėti, būtų puiku gauti tiek, kiek užtektų pragyvenimui. Na, o žiūrovams siūlau nesnausti ir vienu šūviu nušauti du zuikius: ne tik žiūrėti serialą, bet ir pasiimti prizą“, – ragino kuklioji „Naisių vasaros“ Jurga.

Lobio paieškas organizuojanti prodiuserių kompanija „Videometra“ primena, jog nuo pirmadienio iki ketvirtadienio LRT rodomo serialo „Naisių vasara“ metu, žiūrovai turi rinkti atsitiktine tvarka pasirodančius skiemenis. Iš jų galiausiai sudėlios žaidimo raktažodį. Teisingą atsakymą, o kartu ir savo vardą, pavardę, amžių ir telefono numerį, žiūrovai turi registruoti iki vasario 6 dienos specialiu žaidimo el.paštu lobis@naisiuvasara.lt. Į superfinalą pateks dešimt burtų būdu išrinktų žaidėjų. Jie susikaus tikrose lobio paieškose Naisiuose. Suradusio lobį laimingojo laukia 5000 litų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.