Moteriškų linijų šokėja E.Straleckaitė baseine tampa „tikru vyru“

Dalyvauti TV3 projekte „Šuolis“ pasiryžusios Lietuvos sporto, televizijos, muzikos ir šokių garsenybės turės nepriekaištingai nerti į vandenį nuo 5 m, 7,5 m ar net 10 m aukščio bokštų. Dalyviai savo talentus demonstruoja labai įvairiai. Dainininkė Liveta Kazlauskienė vis dar mokosi taisyklingai plaukti, TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja Indrė Burlinskaitė drąsiai jaučiasi ir 10 metrų aukštyje, o šokėją Eglę Straleckaitę projekto dalyviai, išvydę jos šuolius, pavadino „tikru vyru“.

Pačią pirmą dieną E.Straleckaitė nedvejodama nušoko nuo 3 m, o vėliau ir nuo 5 m aukščio tramplino.
Pačią pirmą dieną E.Straleckaitė nedvejodama nušoko nuo 3 m, o vėliau ir nuo 5 m aukščio tramplino.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-24 10:33, atnaujinta 2018-02-17 03:57

Projekte „Šok su manimi“ išgarsėjusi E.Straleckaitė treniruojasi Kaune. Ji, kaip ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės talismanas masažuotojas Juozas Petkevičius, nepraleidžia trenerės-instruktorės, Lietuvos čempionatų prizininkės, Pasaulio ir Europos veteranų čempionatų ir Žaidynių čempionės ir prizininkės Jolantos Railienės treniruočių.

J.Railienė prisipažino, jog apie E.Straleckaitę iš pradžių buvo susidariusi kitokią nuomonę.

„Kai pirmą kartą atėjo į baseiną grakšti, moteriškų linijų mergina, pirmiausia paklausiau ar ji tikrai moka plaukti. Ji atsakė „taip“ ir neskubėdama nuplaukė per baseiną. Tuo metu visi baseino lankytojai atkreipė dėmesį į jos moteriškas linijas. Į vandenį mergina nebuvo šokusi nė karto, pamačiau, kaip ši užsiėmė už nosies ir užsimerkusi įšoko. Savo akimis nepatikėjau, kai po vos pirmo paaiškinimo apie šuolį ji ėmė viską daryti kaip tikra šuolininkė!“ - pasakojo plaukimo trenerė.

Pačią pirmą dieną E.Straleckaitė nušoko nuo 3 metrų aukščio ir, truputį padvejojusi, ryžosi nušokti nuo 5 metrų bokšto!

„Padirbusi su Egle galiu pasakyti, kad jos itin moteriška išvaizda visiškai neatitinka jos vidaus – tokio užsispyrimo, drąsos, ryžto galėtų pavydėti net vyrai. Eglės dėka nuo didesnių aukščių bokštų pradėjo šokinėti ir kiti šio projekto dalyviai. Pamatę jos drąsą, jie sako: „Na, Straleckaite, tu tikras vyras!“ - savo auklėtinę gyrė J.Railienė.

Šuoliai į vandenį nėra paprastas sportas. Besitreniruodama ant batuto, darydama salto E.Straleckaitė nukrito ant veido, nusibrozdino nosį ir pasitempė peties raiščius, tačiau net ir su sutvarstytu petimi ji tęsė treniruotes.

„Neišvengiau traumų ir aš – betreniruodama Eglę salto gavau į dantis“, – juokėsi trenerė. Po šio įvykio šokėjos tėvas pajuokavo, kad jai reikės treniruotis su kapomis, kaip boksininkams.

TV3 projektas „Šuolis“, kurio premjera vasario pradžioje, subūrė didžiulę žinomų žmonių ir plaukimo profesionalų komandą. Dėl laimėtojo vardo kausis laidų vedėjas, verslininkas Gediminas Juodeika, dainininkė L.Kazlauskienė, šokėja Eglė Straleckaitė, Lietuvos galiūnas Vidas Blekaitis, Lietuvos krepšinio rinktinės masažuotojas J.Petkevičius, imtynininkas, olimpietis Aleksandras Kazakevičius, dainininkas Deividas Norvilas-Deivis, šokėjas Deividas Meškauskas, humoristas Vitalijus Cololo, baletmeisteris Jurijus Smoriginas, šokėja Monika Šalčiūtė ir TV3 žaidimo „Laikykis!“ vedėja I.Burlinskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.