Smurto šeimoje tema – ir populiariame seriale

Pastaruoju metu Lietuvoje suvešėjęs smurto protrūkis neaplenkė net populiarių serialų. Vasario pradžioje į TV3 ekranus sugrįžtančio serialo „Pamiršk mane“ herojai išgyvens naujas dramas ir spręs socialinių problemų rebusus.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-24 15:09, atnaujinta 2018-02-17 03:38

Antrąjį sezoną pradėsiančiame seriale „Pamiršk mane“ bus paliesta patyčių mokykloje tema. Ji egzistuoja ne tik tarp mokinių, bet ir jų bendravime su mokytojais ar socialiniais darbuotojais.

Tiesa, jau nuo pat pirmosios serijos visu gražumu sužydės praėjusiame „Pamiršk mane“ sezone engta populiaraus laidų vedėjo Danieliaus (aktorius Andrius Bialobžeskis) žmona Rūta (aktorė Aldona Bendoriūtė). Įgavusi stiprybės moteris galiausiai pati taps savo gyvenimo ir likimo šeimininke.

Serialo gerbėjai galės stebėti, kaip su savo gyvenimu tvarkosi smurtaujantį vyrą palikusi keturių vaikų motina, A.Bendoriūtės herojė Rūta.

Prodiuserinės kompanijos „Videometra“ kuriamo serialo scenaristas Erikas Kundreckas žada šiame sezone daug naujovių. Dėmesys skiriamas ne tik patyčių problemai ar smurtą šeimoje išgyvenusios bei atsitiesti sugebėjusios moters dramai, bet ir nagrinėjama ir kita problema – žvaigždės sindromas.

„Bandysime parodyti, kaip televizijos kuriamas įvaizdis skiriasi nuo žmogaus realybėje ir ką žmonės yra pasiryžę padaryti dėl kelių akimirkų šlovės ir populiarumo. Galiu atskleisti, kad vienas iš personažų, panūdęs sugrįžti į populiarumo viršūnę, kiaurą parą kurs realybės šou apie savo gyvenimą“, – intrigavo E.Kundreckas.

Koks likimas laukia A.Bialobžeskio personažo − scenarijaus autorius kol kas neatskleidė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.