Ant ledo čiuoždamas M.Wizardas bijo susižeisti rankas

Iliuzionistas Mantas Žmuidinavičius-Wizardas repetuodamas pasirodymus LNK projektui „Šokiai ant ledo“ labiausiai bijo susižaloti rankas. „Rankos – tai mano duona, kaip pianistui. Saugau jas ypatingai ir labai dėl jų bijau“, - prisipažino Mantas, ant ledo jau spėjęs išsisukti koją, jaučiantis nugaros skausmus ir nuolat ant savo kūno randantis naujų mėlynių.

M.Wizardas dėkingas savo partnerei A. Oradauskaitei už palaikymą.
M.Wizardas dėkingas savo partnerei A. Oradauskaitei už palaikymą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 27, 2014, 5:02 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 1:15 AM

Pasak Manto, sunkiausias dalykas yra kristi. „Skauda. Antrąsyk nesinori“, - šypsosi. Pradžia buvo labai sunki, nes jis niekada nečiuožė nei pačiūžomis, nei važinėjo riedučiais.

„Dailusis čiuožimas visų pirma yra labiau sportas nei menas, jam reikia ne tik fizinių, bet ir dvasių jėgų. Čia reikia proto ir kūno vienybės stovint ant vieno peilio“, - atviravo M. Wizardas.

Pasak jo, sunkiausia buvo nepasiduoti, nes vis atrodė, jog po visų įdėtų pastangų – jokios šviesos. „Čiuoždavau ne valandą ir ne dvi, būdavo, kad nulipdavau nuo „Akropolio“ ledo vidurnaktį. Nepaisant to, atrodė, kad nesulauksiu projekto pradžios“.

Tačiau sudėtingiausias etapas – jau praeityje. Labiausiai jis dėkingas savo partnerei Agnei Oradauskaitei. „Ji mane palaiko, yra labai smagi ir moka įtampą pakeisti humoru“, - profesionaliai čiužėjai pagyrų negailėjo žinomas iliuzionistas.

Jis nė trupučio nesigaili sutikęs dalyvauti LNK „Šokiuose ant ledo“: „Tai – kartu ir dvasinė patirtis, nes norisi išbandyti savo ribas. Dėsiu visas pastangas, kad premjerai pasiruoščiau puikiai. Man didelė garbė, kad esu pakviestas į šį neeilinį televizijos projektą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.