„Pašėlusios močiutės” padeda gaudyti neištikimus vyrus

LNK laidos „Pašėlusios močiutės” vedėjos Kristina, Joana ir Aurelija ne tik dalija patarimus, tačiau ir pačios leidžiasi į avantiūras. Šio antradienio vakarą močiutės narplios neištikimybės bylą.

„Pašėlusios močiutės” ne tik dalija patarimus, bet ir padeda gaudyti neištikimus vyrus.
„Pašėlusios močiutės” ne tik dalija patarimus, bet ir padeda gaudyti neištikimus vyrus.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2014, 10:32 AM, atnaujinta Feb 17, 2018, 12:35 AM

Į laidą kreipėsi vilnietė Dalia. Moteris pasakojo, kad vyras Arminas jau kurį laiką neskiria jai dėmesio, vis vėliau grįžta iš darbo, o namuose su žmona nesišneka..

„Jau nebežinau, kiek sykių bandžiau su juo kalbėtis, o jis tik kartoja, kad viskas yra gerai, kad viską aš pati išsigalvoju. Jau nebežinau, kaip spręsti šią problemą,” – močiutėms pasakojo moteris.

Dalios santuoka per vieną mėnesį visiškai pasikeitė. Moteris tikino, kad iki tol drauge su vyrų vykdavo atostogauti, po darbų pramogaudavo arba ramiai leisdavo laiką namuose. Tačiau prieš porą mėnesių viskas apsivertė aukštyn kojomis, o paskutinis vyro poelgis ją tiesiog pribloškė.

„Suplanavome atostogas Kretoje. Prieš kelionę sukroviau daiktus ir laukiau jo grįžtančio, maniau, paplanuosime, ką norime aplankyti. O jis parėjęs pranešė, kad turi daug darbo ir niekur nekeliaus, liepė keliauti vienai. Atostogų išskridau, tačiau lėktuve praraudojau dvi valandas”, – močiutėms skundėsi Dalia.

Kristinai, Joanai ir Aurelijai šis reikalais pakvipo vyro neištikimybe. Močiutės ėmėsi tyrimo, kurio pabaiga pribloškė ir jas, ir Dalią, ir patį vyrą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.