„X Faktoriaus“ finalininkas Ž.Gečas atskleidė gėdingą paslaptį

Trečiadienio popietę naujienų portalo lrytas.lt redakcijoje apsilankė muzikinio projekto „X Faktorius“ finalininkai Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas. Atlikėjai atsakinėjo į naujienų portalo gerbėjų klausimus socialiniame tinkle „Facebook“.

„X Faktoriaus“ finalininkai A.Adamovič ir Ž.Gečas lankėsi lrytas.lt redakcijoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„X Faktoriaus“ finalininkai A.Adamovič ir Ž.Gečas lankėsi lrytas.lt redakcijoje.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

2014-01-29 17:54, atnaujinta 2018-02-16 22:59

Juos domino ne tik Anželos ir Žygio nueitas kelias muzikiniame projekte, bet ir asmeninės smulkmenos. Tarkime, Žygio seksualinė orientacija ar Anželos tatuiruotės. Draugiškai pašiepti vienas kitą mėgstantys atlikėjai tokius klausimus palydėdavo juoku ir kandžiomis replikomis.

Šiek tiek paatvirauti nusprendęs Ž.Gečas papasakojo apie savo didžiausią išdaigą. Kartą mokykloje jis su draugais mėtydamas strėlytes į taikinį netyčia įskėlė langą. Kiek vėliau į tą patį langą jie pataikė siūlų kamuoliu, tad stiklas visai suskeldėjo. Išsigandę vaikinai sukeitė tualeto ir išdaužtąjį langą. Tiesa, langai buvo skirtingo dydžio, tad vaikinams iš peties teko paplušėti, kad abu stiklai su rėmais atsidurtų savo vietose.

„Man tikrai labai gėda“, - raudonuodamas sakė Žygis.

Kiek vėliau abu „X Faktoriaus“ finalininkai papasakojo, kur išleistų pinigus, jei laimėtų muzikinį projektą. Pagrindinis prizas – 50 tūkst. litų. Anžela ir Žygis juokėsi, kad jie jau susilažino, jog jei kuris nors iš jų laimės, kitam duos 2000 litų kaip paguodos prizą. Abu tikino, kad likusią sumą norėtų investuoti. Tiesa, Ž.Gečas dar norėtų įsigyti automobilį ir pasikeisti suskilusį telefoną.

Pasiteiravus, kuo dalyvavimas projekte juos praturtino, atlikėjai ėmė vardyti: gavo muzikinių pamokų, išmoko sceninės laikysenos, užmezgė naudingas pažintis...

„Dar išmokau stabiliau jaustis scenoje. Galvoju siekti scenines karjeros. Labai džiaugiuosi, kad tiek daug žmonių palaiko mane ir tiki manimi“, - tikino A.Adamovič.

Ji kartu su Ž.Geču ir Andriumi Petrausku šį sekmadienį susikaus „X Faktoriaus“ finale.

„Pradžioje tai buvo kaip svajonė, tačiau žingsnis po žingsnio - pradėjau savimi tikėti“, - apie kelią „X Faktoriuje“ pasakojo Žygis.

Klausimų jis ir Anžela sulaukė tiek daug, kad nespėjo į juos visus atsakyti. „X Faktoriaus“ finalininkai pažadėjo į juos dar atsakyti vėliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.