Dž.Siaurusaičio vaidinamas Kostia pakliuvo į meilės trikampį

Kostia, Galina ir Vilma – trys personažai, kurie TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ naujame sezone žiūrovus stebina meilės, išdavystės ir barnių scenomis. Kostios garažas ir toliau išliks viena iš pagrindinių serialo veiksmo vietų. Galina (akt. Vitalija Mockevičiūtė) sužinojusi, kad jos Konstantinas (Kostia) (akt. Džiugas Siaurusaitis) spaudai prisipažino, jog vis dėlto yra įsimylėjęs Vilmą (akt. Aušra Štukytė), – ryžtasi kraštutinumams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 2:34 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:17 PM

Pasirodžius filmui „Moterys meluoja geriau. Kristina“, Dž. Siaurusaitis neišvengė žurnalistų klausimų, ar tik šis netaps antrosios filmo dalies pagrindiniu personažu. Žiūrovams tiek kine, tiek seriale „Moterys meluoja geriau“ šypsnį keliantis aktorius mano, kad kol kas Kostiai tapti pagrindiniu veikėju – anksti. Jis sako, kad visai nepyktų, jei pavadinime nesipuikuotų jo vardas.

„Nemanau, kad filmo pavadinimas „Moterys meluoja geriau. Kostia“ skambėtų gerai. Gal keistai? Kita vertus, aš nelabai ir noriu, kad visas filmas suktųsi aplink mano personažą. Na, kur tada veiksmas vyktų? Garaže?“ – besijuokdamas retoriškai klausė Dž. Siaurusaitis.

Naujajame, jau septintame, sezone TV3 serialo gerbėjai turės progą išvysti ir naujus jo aktorius: Vitalijų Cololo, Evaldą Jarą, Liną Rastokaitę ar Andrių Žiurauską.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.