Septyniolikametė krepšininkė nori būti vikresnė už A.Sabonį

Gatvėje išvydus energingą septyniolikmetę nė nekiltų įtarimas, kad ji – kylanti Lietuvos moterų krepšinio žvaigždė. Iš tiesų mergina, norėdama išlaikyti moterišką žavesį ir paslėpti raumenis turi įdėti nemažai pastangų.

D.Belickaitė tikino, kad moterų krepšinis tikrai nėra švelnus sportas.
D.Belickaitė tikino, kad moterų krepšinis tikrai nėra švelnus sportas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 29, 2014, 3:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 11:13 PM

Švytinti mergina „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Viskas bus gerai“ neigė stereotipus, kad moterų krepšinis - minkštas, atsargus. „Tai melas! – įrodinėjo D. Belickaitė patikindama, kad po įtemptų treniruočių į namus grįžta nusėta mėlynėmis ir nubrozdinimais. – Tačiau neabejokite – tikrai galiu pastovėti už save!“

Laidos viešnia pasakojo, kad sykį krepšinio aikštelėje jai teko žaisti net su legendiniu krepšininku Arvydu Saboniu. Dalia prisipažino ne tik jam nenusileidusi, bet ir pasirodžiusi geriau.

„Tačiau šios moteriškos paslapties neatskleisiu“, – intrigavo Dalia.

Laidos žiūrovus ji kvietė į vasario 1d. vyksiančią Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) organizuojamą „Žvaigždžių dieną“. Pasak merginos, joje bus galima išvyksti daugybę moteriškų staigmenų.

„Sakote, kad į šį renginį visi ateina tik pažiūrėti į gražias merginas? Melas! Salėje tvyranti energija verčia visus atėjusius šypsotis ir jaustis gerai“, – tvirtino D. Belickaitė pabrėždama, kad po švelnia jos išvaizda slypi didelė jėga.

LMKL „Žvaigždžių dieną“ vasario 1 dieną, šeštadienį, 16.00 val. tiesiogiai iš Kėdainių transliuos „Lietuvos ryto“ televizija. „Žvaigždžių dienoje“ krepšinį žais krepšinio legendos Arvydas Sabonis ir Valdemaras Chomičius, olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, lenktynininkas Benediktas Vanagas, futbolininkai Deividas Šemberas ir Edgaras Jankauskas bei kt. Renginį ves Arūnas Valinskas, dainomis džiugins Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė, šoks Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.