A.Užkalnis: „Norėčiau tapti diktatoriumi“

Skandalingoji „Lietuvos ryto“ televizijos žvaigždė Timūras Augucevičius susirėmė su jam lygiu žodžio virtuozu. „Pirmą kartą apie Andrių Užkalnį sužinojau visai neseniai – jis tykojo manęs einančio iš parduotuvės. Buvo užsimaskavęs kaip tikras benamis, nuo jo tvoskė alkoholiu. Kai sušelpiau keliais litais, jis pradėjo rėkti: „Aš – Andrius Užkalnis. Aš noriu į tavo laidą!“ Patyriau šoką, todėl ir teko pasikviesti“, – atvirą susirėmimą viešojoje erdvėje prisimena humoro laidos „Žinių naujienos“ autorius ir vedėjas.

A.Užkalnis.
A.Užkalnis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 30, 2014, 6:26 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:30 PM

Jau šiandien 21.45 val. laidoje - speciali Timūro ir Andriaus žodžių, argumentų ir humoro dvikova.

Timūro paklaustas, kas jam gyvenime teikia džiaugsmą, Andrius Užkalnis paaiškins: „Džiaugsmą man teikia tai, kad esu bambeklis. Esu svarbiausias bambeklis Lietuvoje. Numeris vienas bambeklis Lietuvoje. Kažkuo juk reikia išsiskirti, nes linksmuolių jau yra: Artūras Račas, Kristina Sabaliauskaitė, Bronius Bradauskas.“

Niekam ne paslaptis, kad A.Užkalnio hobis – viešas puotavimas ir puotas iškėlusių restoranų vertinimas. „Žinių naujienose“ maisto kritikas išsiduos restoranų šefams net nepadėkojantis. „Aš ateinu, pavalgau, pasakau, kad nemokėsiu ir žiūriu, kaip reaguoja. Jei džiaugiasi, tai gauna keturias arba penkias žąsis, jei pabumba – tris ar dvi, o jei priverčia susimokėti arba iškviečia policiją, tada, be abejo, skiriu vieną žąsį“, – savo puotų tinklaraščio vertinimo sistemą viešai atskleis A.Užkalnis.

Laidoje bambeklis prisipažins turintis vieną įprotį, kurį atlieka baigęs puotauti įvairiuose pasaulio restoranuose. Šio užsiėmimo vaizdo įrašų kaip pasiutę net ieško internautai. Koks tai įprotis?

A.Užkalnis „Žinių naujienos“ bus atviras – jam patinka diktatūrinis valdymas. Jei vieną dieną jam nusišypsotų sėkmė tapti diktatorium, jo įsakymu mokyklose vaikai deklamuotų A.Užkalnio eilėraščius. Kuriam diktatoriui labiausiai prijaučia rašytojas?

Apie laisvalaikį su kartotiniu kavos puodeliu Vilniuje, apmokamus pilvo šokius Turkijoje, kurių vertė smunka dėl numestų A.Užkalnio kilogramų, ir apie tai, kokius nepatogumus rašytojui sukelia sostinės senamiestyje kelis kartus per metus įsikuriantys maratonininkai, žiūrėkite jau šiandien 21.45 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Žinių naujienos“.

Visus humoristo T. Augucevičiaus laidų „Žinių naujienos“ įrašus galite rasti čia: https://tv.lrytas.lt/?cid=24.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.