Bliuzo karalienė Arina viešai prisipažino apie gėdingą įvykį

„Jei šiandien mano širdies draugas Marius pasipirštų – tekėčiau“, – penktadienį 19.30 val. „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje „Kitoks pokalbis“ prisipažins charizmatiškoji bliuzo karalienė Arina, bet tuoj pat pridės šelmišką „galbūt“. Prieš du dešimtmečius scenoje stebinusi drąsa ir basakojės hipės įvaizdžiu, šiandien Arina atrodo kur kas ramesnė.

Arina.
Arina.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-30 13:21, atnaujinta 2018-02-16 22:05

Galbūt taip yra dėl to, kad šalia jos jau kelerius metus kaunietis verslininkas Marius Mazėnas? „Su Marium susipažinau pas draugus. Pagal horoskopą jis – Avinas. Kai užsimano ko nors – gauna. Tai iškaulino ir mano telefono numerį“, – laidoje juoksis žinoma moteris. Ji čia pat susizgribs nustebinusi pati save: „Oho! Pasakiau, kad Marius Kazėnas – avinas!“

Atvirame pokalbyje su laidos vedėja Aušra Kilkuviene Arina atskleis, kad pašėlusi ir užsispyrusi buvo nuo pat mažų dienų: „Niekada nesu pasakojusi vieno tokio gėdingo įvykio. Sykį darželyje man kažkas nepatiko, gal kad reikėjo gulti pietų miego? Tai aš taip supykau ir... pridariau tiesiai to kambario viduryje!“ O kaip Arina įsivaizduoja save po keliasdešimties metų, kai jai bus, pavyzdžiui, 85-eri? „Oi, man tuo metu liks vienintelis veikiantis lytinis organas – akys!“ – „Lietuvos ryto“ televizijos laidoje kvatodama juokaus Arina.

Visus praėjusius pokalbių laidos „Kitoks pokalbis“ įrašus galite rasti žiūrimiausioje „Lietuvos ryto“ televizijoje internete: https://tv.lrytas.lt/?cid=92.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.