Aktoriui laimėjimą loterijoje atnešė pranašiškas sapnas

„Tegul bus pagarbintas“, – seriale „Naisių vasara“ nuolat girdime tariantį kunigą įkūnijantį aktorių Juozą Bindoką. Aktoriui šis vaidmuo tiek prilipo, jog jis net nebesistebi, kai gatvėje sutikti žmonės jį pašaukia kunigu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-31 15:05, atnaujinta 2018-02-16 20:51

„Manau, jog serialas „Naisių vasara“ labiausiai pataikė į paprastų žmonių širdis, todėl pykti, kad tave jie atpažįsta kaip kunigą, tikrai negali. Yra ir turguje kunigėliu pavadinę, ir uogaujant Dzūkijos miškuose. Tačiau į visa tai žiūriu su humoru“, – mintimis dalijosi J.Bindokas.

Aktorius prisipažįsta, kad po sutana iš tiesų slepiasi toks pats paprastas žmogus, kaip ir kiti – su savo nuodėmėm, nuopuoliais ir pakilimais.

Paklaustas, ar girdėjo apie šiuo metu „Naisių vasaroje“ vykstantį TV žaidimą, kuriame žiūrovai gali patys atrasti lobį ir laimėti 5000 litų, J.Bindokas skuba pasakoti: „O kaipgi, ir vakar per seriją mačiau dalį raktažodžio. Pats aktyviai bandau įminti, koks bus tas slaptažodis.“

J.Bindokas loterijomis ir kitais lengvais laimėjimais pernelyg netiki, tačiau prisiminė vieną keistą įvykį.

„Tris paras iš eilės sapnavau velionius, tarp jų ir savo artimuosius, ir išėjusius Anapilin teatro kolegas. Kai sapną papasakojau aplinkiniams, iškart gavau patarimą nusipirkti loterijos bilietą. Ir ką jūs sau manot – laimėjau nešiojamą kompiuterį“, – pasakojo J.Bindokas.

Aktorius įsitikinęs, kad ką nors laimėti šiais laikais yra menka tikimybė, tačiau kartais sėkmė nusišypso net ir didžiausiems skeptikams.

Serialo „Naisių vasara“ kūrėjai, prodiuserių kompanija „Videometra“ primena, jog iki vasario 4 d. LRT televizijos žiūrovai gali dalyvauti žaidime ir laimėti Naisių lobį. Tereikia atidžiai sekti serijas, rinkti jų metu pasirodančius skiemenis bei sudėti žaidimo raktažodį. Teisingą atsakymą būtina registruoti el.paštu lobis@naisiuvasara.lt, nurodant savo vardą, pavardę, amžių ir telefono numerį. Dešimt laimingųjų bus atrinkti į žaidimo superfinalą, kuris vyks Naisiuose.

Žaidimo organizatoriai išduoda, jog tiems, kurie nespėjo peržiūrėti visų serialo serijų, vasario 4 d. įprastu serialo metu, bus dar kartą pakartoti visi skiemenys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.