Ledo čiuožėja D.Pervazaitė su pačiūžomis atsidūrė baseine

Dailiojo čiuožimo varžybas, kuriose Lietuvai atstovaus Isabella Tobias ir Deividas Stagniūnas, bus transliuojamos tiesiogiai iš Sočio žiemos olimpinių žaidynių per TV6. Čiuožėjų pasirodymus komentuos viena iš nedaugelio mūsų šalies dailiojo čiuožimo eksperčių – Lietuvos čiuožimo federacijos generalinė sekretorė Dovilė Pervazaitė. Ji įdomiausias akimirkas iš olimpinių žaidynių žiūrovams pateiks kartu su sporto komentatoriumi Vytautu Jasučiu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 31, 2014, 10:24 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 9:07 PM

D.Pervazaitė labai atsakingai rengiasi šio unikalaus renginio komentavimui, renka informaciją apie dalyvius ir aktualijas, ieško įdomių faktų apie pačią sporto šaką.

„Profesionaliai nesusidūrus su šia sporto šaka gali būti sunku suprasti, kodėl iš pažiūros gražiai ant ledo sušokę sportininkai sulaukia žemesnių vertinimų. Svarbu žinoti, kad komisija vertina daugybę techninių niuansų – pavyzdžiui, net ir tai, kuria pačiūžos briauna įčiuožiama darant figūrą. Visa tai TV6 eteryje bandysime paprastai paaiškinti olimpinio dailiojo čiuožimo žiūrovams”, − sako pati nuo vaikystės čiuožianti ir didelę aistrą dailiajam čiuožimui jaučianti D.Pervazaitė.

Naujoji TV6 komentatorė pati yra turėjusi ir rimtų, ir juokingų nutikimų ant ledo.

„Be traumų man taip pat nepavyko išsisukti, tačiau kartą nutiko ir linksmas dalykas: pradėjusi čiuožti netikėtai su visa energija tėškiausi į galingą balą ir joje išsimaudžiau. Pasirodo, arenoje ledas tiesiog nebuvo spėjęs sušalti, tad su pačiūžomis atsidūriau... baseine”, − juokdamasi pasakojo D.Pervazaitė.

Linksmų akimirkų ant ledo yra patyręs ir Vytautas Jasutis, profesionalus sporto komentatorius, kuris kartu su Dovile komentuos Sočio žiemos olimpines žaidynes.

„Esu ne kartą nusidaužęs ir rankas, ir kelius bandydamas čiuožti. Tenka nueiti pačiuožinėti į ledo arenas, tačiau linksmiausia prisiminti kaip čiuoždavome vaikystėje: tos didelės juodos pačiūžos, bandymai jų briaunas sutepti žvake, kieme išlietas nelygus ledas – visa tai sukelia daug gerų prisiminimų”, − sakė Vytautas.

Komentatorius, kuriam iki šiol nemažai teko domėtis dailiuoju čiuožimu ir bendrauti su sportininkais bei treneriais, su dideliu džiaugsmu ruošiasi didžiajam metų sporto įvykiui – olimpinėms žaidynėms.

V.Jasučiui svarbiausia, kad TV6 žiūrovams visa tai, kas vyksta ant olimpinio dailiojo čiuožimo ledo, būtų perteikta aiškiai, suprantamai ir įdomiai. Jis tiki, kad drauge − su itin gerai visus šio sporto niuansus išmanančia Dovile − jiedu puikiai bendraus komentuodami visas olimpinio dailiojo čiuožimo varžybas, ir savo gerą nuotaiką perteiks žiūrovams.

TV6 kanalas vienintelis iš visų lietuviškų televizijos kanalų jau nuo vasario 6 d. kvies žiūrovus nemokamai stebėti visas Sočio žiemos olimpiados dailiojo čiuožimo rungtis bei sirgti už mūsų šaliai jose atstovausiančią D.Stagniūno ir I.Tobias porą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.