Tarptautinę picų dieną A.Jagelavičiūtė švenčia gamindama

Sužinojusi, kad vasario 9 diena yra Tarptautinė picos diena A.Jagelavičiūtė pasišovė pagaminti tikrą itališką mielinę picą. Neįprastu daugeliui namų šeimininkių, bet itin paprastu būdu ruošiant mielinę tešlą kulinarijos laidos „Receptų užkalbėtoja“ vedėjai gaminti sutrukdė centriniame Kauno turguje bevaikštantys W.Shakespeare'o dramos „Romeo ir Džuljeta“ veikėjai - šimtmečius neapykantą vieni kitiems jaučiantys Montekių ir Kapulečių šeimos „palikuonys“.

Laidos „Receptų užkalbėtoja“ vedėją A.Jagelavičiūtę užgriuvo karšti "italai".
Laidos „Receptų užkalbėtoja“ vedėją A.Jagelavičiūtę užgriuvo karšti "italai".
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-01-31 17:08, atnaujinta 2018-02-16 20:42

Norėdami padėti A.Jagelavičiūtei paruošti tradicinę picą karštieji „italai“ virtuvėje susiginčijo, koks sūris yra tinkamiausias gardžiai picai pagaminti. Ilgai nediskutavę amžinieji priešai išsitraukė špagas ir turguje užvirė kova, bandant apginti savo šeimoje ruošiamų picos receptų garbę.

Sutrikusi kulinarijos laidos vedėja nusprendė bandyti sutaikyti špagomis ir grasinimais vienas kitam besisvaidančius priešus.

Visai šeimai skirtoje nuotaikingoje šeštadienio kulinarijos laidoje „Receptų užkalbėtoja“ netrūks šmaikščių komentarų ir naudingų patarimų.

Traškaus ir pikantiško skonio picos kvapai į laidą atviliojo auksinio balso savininkus Andrių Apšegą ir Ievą Goleckytę, kurie atlikdami romantišką kūrinį, kelioms akimirkoms sustabdė greitą turgaus gyvenimą, nes nei pirkėjai, nei prekeiviai nei laidos filmavimo grupė negalėjo atitrauki akių nuo virpinančio ir šiurpuliukus odoje sukeliančio operos solistų pasirodymo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.