„X Faktoriaus“ laimėtojas Žygis: „Niekad nebuvau toks laimingas“

„Niekada, nė karto gyvenime nebuvau laimingesnis. Ir dabar tai sakydamas, noriu apsiverkti", - iškart po „X Faktoriaus" finalo drebančiomis rankomis kalbėjo projekto nugalėtoju tapęs Žygis. Akimirką, kai buvo paskelbtas laimėtoju, iš Telšių kilęs vaikinas pasijuto norintis čia pat verstis kūlversčio.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 2, 2014, 11:10 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:23 PM

„Labai to norėjau, labai tikėjausi, bet juk negalėjau nuspėti, kuris iš mūsų laimės. Be galo džiaugiuosi, kad man pavyko pavergti žiūrovų širdis. Gal ir pats atidaviau jiems visą save, o jie man atidavė savo balsus", - klausė Žygis.

Išbyrėjus blizgiems konfeti Žygis neslėpė - emocijų nupasakoti neįmanoma. Tačiau jėgų atšvęsti pergalę su kitais dalyviais Žygis sakė tikrai turėsiąs - juk jame tiek daug puikių emocijų.

„Žiūrovai man duoda tiek daug energijos, kad galėčiau šokti visą naktį", - kalbėjo nugalėtojas. Kaip rado raktą į žiūrovų širdis, kas šiandien jam padėjo pavergti publiką, Žygis nežino. Jis tiesiog stengėsi padaryti viską, ką gali. Per vieną dainą net pajuto, kad ateina paskutinioji.

„Galėjau atiduoti šimtą procentų savęs, o atidaviau dukart daugiau. Pats negaliu patikėti tuo", - šypsojosi vaikinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.